Bu yarışmanın kaybedeni yok

Genç Bilaller Ezan Okuma ve Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Yapıldı

0

Millî Eğitim Bakanlığımızın Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen “Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması ve Genç Muhafızlar Hafızlık yarışması” İznik’te yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünün koordinasyonunda gerçekleşen Hafızlık yarışmasında 12 İmam Hatip Lisesi, Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında da 12 Okul birbirleri ile yarıştı.

 

İznik Belediyesi Şehit Piyade Komando Çavuş Fehmi Barçın Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleşen Yarışmaya İlçe Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, İlçe Müftüsü Üzeyir Yavaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil ve okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

Yarışmanın sonucunda Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında Bursa Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İbrahim Yasir Solak birinci, Mihraplı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Fatih Canbolat ikinci ve Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Talha Solhan ise üçüncü oldu.

 

Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasında ise Bursa Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Esat Gökçe birinci, Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Recep Kahraman ikinci, Süleymanşah Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Güngör üçüncü oldu.

 

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini protokol üyeleri tarafında takdim edildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.