İznikspor Evinde İlk Galibiyetini Aldı 3-0

0

Süper Amatör Küme A Grubunda mücadele eden İznikspor sahasında karşılaştığı Sölöz Gençler Birliği’ni 3 golle geçerek sahasındaki ilk galibiyetini aldı.

Cumartesi günü İznik İlçe stadında oynanan karşılaşmaya evsahibi İznikspor hızlı başladı. Mustafa Kara 3, 8 ve 15 dakikada yakaladığı posizyonları gole çeviremese de 28. Dakikada kaleciyi de geçerek boş kaleye topu göndererek İznikspor’u 1-0 öne geçirdi ve maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan İznikspor oldu. 48 dakikada Mustafa Kara ceza sahasında içinde düşürüldü herkes penaltı beklerken oyuna devam eden Mesut topu kalecinin üzerinden aşırtarak skoru 2-0 yaptı.

İki fdarklı üstünlüğün ardından oyunun kontrolünü tamamen eline alan Yeşil-Beyazlar oyuna istediği gibi yön verdi. Maçın son dakikasında sahneye çıkan Mert 3’üncü golü rakip filelere yollayarak maçöın skorunu belirledi. 3-0

İzniksporlu futbolcular iç sahada aldıkları ilk galibiyeti taraftarları ile üçlü çektirerek kutladı. Takımımız  Pazar günü deplasmanda Demirtaş Spor ile karşılaşacak.

Leave A Reply

Your email address will not be published.