İZNİKSPOR ÇOK FARKLI!

Play-Off'a iyi başladık. İznikspor 4-0 Şükraniyespor

0
Bursa Süper Amatör küme play-off’ların ilk maçında A grubu şampiyonu Şükraniyespor ile C grubu şampiyonu İznikspor Gemlik ilçe stadyumunda karşılaştı. Favori gösterilen iki takımın mücadelesinde farklı kazanan temsilcimiz İznikspor oldu.
Bursa İl Hakem Kurulu’nun 4 Hakem atadığı müsabakada Emirhan Göçenler, Yunus Çiftçi, Sefa Binici ve 4. Hakem Emre Tanyolu’nun görev yaptığı karşılaşmaya İznikspor hızlı başladı. 10. Dakikada ceza sahasında güzel paslaşmaların sonrasında Ömer Demircan’ın asistinde golcü Çağrı Alpaslan İznikspor’u 1-0 öne geçirdi. 22 Dakikada sağ kanattan Ömer Demircan’ın orta şut karışımı vuruşunda top direkten ağlarla buluştu 2-0.
26. Dakikada Mücahit Emre Şahin’in ortasında top yan direkten oyun alanına döndü.
İlkyarının son bölümünde Şükraniyespor gol için rakibinin üzerine daha fazla giderken uzatma dakikalarında 45+5 Dakikada hızlı gelişen İznikspor atağında kale sahasında gelen ortaya iyi bir zamanlama ile kafayı vuran Mustafa Berk Kara kaleci Anıl Budak’ın müdahale edemeyeceği noktadan topu ağlarla buluşturdu ve santra yapılmadan devre sona erdi 3-0.
İkinci yarıya 2 oyuncu değişikliği ile başlayan Şükraniyespor teknik direktörü Selçuk Serbest risk alarak rakibinin üzerine giderek gol aradı, Semih Yıldız ile girdiği pozisyonlarda başarılı olamayan Şükraniyespor 60. Dakikada kalesinde 4. Golü gördü. Katılanlar topta hızlı gelişen İznikspor atağında Çağrı Alpaslan alda at dercesine Mustafa Berk Kara’ya bıraktığı topu Mustafa ağlara gönderdi 4-0.
Karşılaşmada başka gol olmayınca İznikspor play-off’lara farklı kazanarak başladı ve haftayı 3 puan ile kapatan tek takım olarak liderlik koltuğuna oturdu.
İznikspor ikinci maçını Orhaniyespor ile oynayacak.
Leave A Reply

Your email address will not be published.