İZNİKSPOR BEYZBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

0

2018 Yılında kurulan İznikspor Beyzbol takımı 2019 yılında elde ettiği Türkiye ikinciliğinin ardından 2021 yılı Türkiye Süper Ligi Beyzbol şampiyonu oldu.

2018 yılında Türkiye Ragbi Federasyonunun Beyzbol sporunun yaygınlaştırılması kapsamında Halk Eğitim Müdürlüğü vasıtası ile İznik’te açtığı kurs üç yılda müthiş bir ilerleme kaydederek bir Türkiye ikinciliği ardından da İznikspor Beyzbol takımına Türkiye Şampiyonluğu getirdi.

17-18 Haziran tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Beyzbol Türkiye Süper Ligi Şampiyonasına katılan İznikspor Beyzbol Takımımız grup maçlarında İstanbul Esenyurt’u 5-3’lük skorla, Bursa Alternatif’i 8-0’lık skorla, Mersin Spor’u 8-1’lik skorla ve Ordu Fatsa spor’u 9-5’lik sonuçla geçerek yarı finale yükseldi.

Yarı Final karşılaşmasında Samsun Çarşamba spor ile karşılaşan takımımız zorlu maçta  rakibini 8-5’lik skorla yenerek finale yükseldi.

Final karşılaşmasında gurubun en deneyimli takımı olan Antalya Kemer ile karşılaşan İznikspor maçın normal süresinde rakibi ile 4-4 berabere kaldı. Uzatmalara giden maçta rakibine sayı vermeyerek üstünlük sağlayan ekibimiz maçı 7-4 kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Yeni kurulmasına rağmen bir çok başarıya imza atan ve İlçemize Türkiye Şampiyonluğu getiren, Beyzbol Milli Takımına ise 7 oyuncu birden veren İznikspor Beyzbol takımımızı İznik Gazetesi ailesi olarak  yürekten kutluyoruz.   

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.