İZNİKLİ MİLLİ ATLET SURVİVOR’DA

0

Survivor 2020 kadrosu belli oldu. Bu yıl Survivor’un Ünlüler kategorisinde İznikli hemşerimiz Milli atlet Elif Yıldırım Gören de bulunuyor…

 

Bir sezonluk aranın ardından yeniden “ünlüler-gönüllüler” formatına dönen “Survivor 2020”, 16 Şubat Pazar akşamı TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Bu sezon Survivor yarışmasında İznikli Milli Atlet Elif Yıldırım Gören yarışacak.

İznik Halkı olarak gururumuz Milli atlet Elif Yıldırım Gören’e desteğimiz sonsuzdur…

 

ELİF YILDIRIM GÖREN KİMDİR?

 

Elif Yıldırım Gören bu sene Survivor kadrosunda yer almayı başardı. Peki, oyuncu Elif Yıldırım Gören kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

 

Elif Yıldırım Gören (14 Şubat 1990 , İznik doğumlu ), 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış bir Türk kadın sprinter. 55 kg ağırlığındaki 1.70 m uzunluğunda atlet, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırıldığı ENKA Spor Kulübü üyesidir.

 

Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları’ndaki 4 × 400 m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur. Uluslararasu Socca Federasyonu Dünya Şampiyonası’nda 300 metre ile altın madalya kazanmıştır. Türkiye’yi her zaman gururlandırmıştır. Yalım Gören ile evlidir.

 

Milli atlet, kişisel Instagram hesabından Survivor fragmanını paylaşarak, “Bir başka serüvene başlarken, bugüne kadar yanımda olan, desteklerini esirgemeyen aileme, antrenör ve yöneticilerime, tüm sporcu ve yakın arkadaşlarıma teşekkür ederim. 2020’nin Survivor’ı olmak için yola çıkıyorum. Dualarınızı ve desteklerinizi eksik etmeyin” notunu düştü.

Leave A Reply

Your email address will not be published.