İznikli Gökhan Arabacı Gelecek Partisi Kestel İlçe Başkanı Oldu…

0

İznikli Hemşerimiz Gökhan Arabacı Gelecek Partisi’nin Kestel İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

 

Gelecek Partisinin haftalık İl Yönetim Kurulu toplantısının ardından , Kestel İlçe Başkanlığı görevine Gökhan Arabacı atandı. Gökhan Arabacı’ya yetki belgesini İl Başkanı Alpaslan Yıldız, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve  Kurucular Kurulu Üyesi ve Politika İzleme Kurulu Üyesi İzzettin Küçük verdi.

 

Gelecek Parti Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız; “Pandemin ağır ekonomi ve hayat şartları altında Bursa siyasetine yön veren kucaklayıcı politikalarımızla hedeflediğimiz noktaya adım adım ilerliyoruz. İlçe Teşkilatlarımızla uyumlu çalışmalara her geçen gün yenileri ekleniyor. Şehrin kalbinde açtığımız stantlarla vatandaşlarımızı dinliyor, sorunlarını not ediyoruz. Bugün de Kestel ilçemiz için sayın Gökhan Arabacı’yı yetkili kılarak her geçen gün Gelecek ailesini daha da büyütüyoruz. Bursa’nın merkez ilçesi konumunda olan Doğu Kapısı’nın ilk durağı olan Kestel’de sayın Arabacı partimizi temsil noktasında üst segmentlere taşıyacaktır. Z kuşağının seçime etkisinin büyük olacağı ilk yerel seçimlerde Kestel’i partimize kazandıracağına, genel seçimlerde de en güzel desteği alacağımıza inancımız tamdır. Sayın Gökhan Arabacı ile Kestel’de siyasette farklı bir pencere açacağız. Gelecek güzel günlerde Bursalılar ile huzur ve güven içinde olmak istiyoruz.” dedi.

 

İlçe Başkanlığına atanan Arabacı yaptığı açıklamada “öncelikle GELECEK Partisi Kurucu genel başkanı Sayın Ahmet DAVUTOĞLU başta olmak üzere, İl Başkanımız Alparslan YILDIZ beye ve Yönetimine, Partimizin Kurucularından Eski Bursa Valisi Sn İzzettin KÜÇÜK’e GELECEK Partisi Kestel ilçe Başkalığı görevine beni layık gördükleri için çok teşekkür ederim…

Ülkem ve partim adına bu kutsal görevi yönetimi oluşturacağımız arkadaşlarımız ve üyelerimiz ile birlikte en güzel şekilde ilçemize, şehrimize ve ülkemize hizmet etmek ve partimizi iktidara taşımak için gece gündüz çalışacak olan parti teşkilatının bir evladı olmaktan onur duyarım” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.