İznik Uğur Anadolu Lisesi Açılıyor!

0

İlçemizde 11 yıldır faaliyet gösteren İznik Uğur Özel Öğretim Kursu Kurucusu Ahmet ÖZDEMİR Türkiye genelinde 44 ilde 137 okuluyla 50 yıllık Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları birikimi ve deneyimini İznik Uğur Anadolu Lisesi ile İznik’le buluşturuyor. Ahmet ÖZDEMİR yaptığı açıklamada “Gençlerimizi aydınlık yarınlara taşımak için deneyimli kadrosu,başarı odaklı eğitim anlayışı ve “iyi insan yetiştirme” prensibiyle yola koyuluyoruz.

İznik’in merkezinde 15 derslikli binamızla 2019-2020 yılında hizmet vermeye başlayacak olan İznik Uğur Anadolu Lisesi olarak hem fiziki şartlarımızla hem de her biri alanında uzman deneyimli eğitim kadromuzla mükemmel bir eğitim-öğretim hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Yarım asırdır süren başarı geleneğimizi İznik Uğur Anadolu Lisemizde de sürdüreceğiz. Akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimi destekleyen ASDF Eğitim sistemi ile öğrencilerimizin uluslar arası projeler hayata geçirerek sosyal ve kültürel gelişim kazanmalarına önem veriyoruz. Bununla birlikte okullarımızda hizmet veren Uğur Sınava Hazırlık Merkezimizin desteğiyle, öğrencilerimizin sınavlarda üstün başarı elde etmelerini ve iyi bir geleceğe bugünden hazır olmalarını amaçlıyoruz.

Bilimsel ve akademik eğitim ile başarıyı destekleyen, gençlerimizi çağın gereklerine uygun bilgi, beceri ve yeterliliklerle hayata entegre etmeyi kendine ilke edinen İznik Uğur Anadolu Lisesi eğitimde fark yaratmaya, gençlerimizle gurur duymaya geliyor. Alanında uzman kadrosu, sürekli kendini yenileyen ve geliştiren vizyoner yapısı Atatürk İlke ve İnkılaplarının ışığında vatan ve milletine bağlı aklın, bilimin yol gösterdiği çevresine duyarlı yeni Aziz SANCAR’lar, Mehmet ÖZ’ler, Cahit ARF’lar yetişirmeye geliyor.

Beş dil iki beceri metoduyla modern eğitim kurum ve imkanlardan yararlanarak gençlerimizin ana dillerinin tüm inceliklerinden yararlanmalarını, yabancı dili öğrenmenin ötesinde kullanmalarını, matematiğin mantığını kavrayıp teknolojinin dilini olumlu manada kavramalarını ve en önemlisi de tüm bu kazanımlarını görgüyle davranış diline aktarmalarını kendimize görev ediniyoruz. Bu beş dilin yanı sıra gelişimin tüm yönlerine hitap eden öncü bakış açımızla gençlerimizin sanat ve sporda kendilerini ifade etmelerini en az akademik beceriler kadar destekliyoruz.

Türkiye’de uyguladığı STEM Eğitimi ile bilim ,teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarını gençlerimize yaşayarak öğrenme fırsatı sunarak onların eşsiz potansiyellerini ortaya çıkarmayı hedefliyoruz. Basmakalıp ve ezberci eğitimden sıyrılarak Robotik ve Kodlama eğitimleriyle gelecek yüzyılın eğitimini gençlerimize sunuyoruz.” dedi.

Siz de yarım asrı aşan bu köklü geleneğin bir parçası, Uğur’lu ailemizin bir ferdi olma fırsatını kaçırmayın. Erken kayıt avantajlarından yararlanarak Uğur’lu yarınlara kucak açın. Uğur’la başlayın, geleceği yakalayın!

Leave A Reply

Your email address will not be published.