İznik Emniyeti yılbaşında göz açtırmadı…

0

İznik İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından yılbaşı gecesi, ilçe genelinde asayiş ve trafik uygulaması yapıldı.

Genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması, kamu kurum ve kuruluşları civarında, stratejik öneme haiz bölgelerde ve özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları yerlerde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere provoke edebilecek ya da suç işleyebilecek kişilerin tespit edilmesi, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması için, eş zamanlı olarak güvenlik uygulaması yapıldı. İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tekin’in bizzat yönettiği uygulamaya tüm emniyet personeli eksiksiz olarak katıldı.

Akşam saat 18:00 ile gece 03:00 saatleri arasında İznik’te yapılan uygulamalar sonucunda; 410 şahıs ile 185 araç sorgulandı, 11 iş yeri kontrol edildi. Uygulamalar sonucunda alkollü araç kullanan 7 kişiye işlem yapıldı. Yapılan denetimlerde trafik kurallarına uymayan sürücülere toplam 11 bin lira para cezası uygulandı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.