İYİ Parti’de ön seçim heyecanı!

İYİ Parti İznik ilçe teşkilatında temayül yoklaması heyecanı yaşandı. Parti binasında kurulan sandıkta üyeler oy kullanarak milletvekili adaylarını belirledi.

0

2023 Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kalırken siyasi partilerin seçim hazırlıkları da hız kazandı. İYİ Parti İznik ilçe teşkilatında Pazar günü

ön seçim heyecanı yaşandı. Partili üyeler parti merkezinde kurulan sandıkta oylarını kullanarak milletvekili adaylarını belirlediler.

 

İYİ Parti Bursa da 1. Bölge listelerinde 33 aday adayı, 2. Bölge listelerinde ise 25 aday adayı bulunuyor. Toplamda 58 aday adayının bulunduğu listede partili üyelerin seçimi ile milletvekili adayları belirlendi.

 

Seçimlerde 2. bölgede 25 Milletvekili Aday Adayı yarıştı. İznik’te %80 üyenin katıldığı seçimde Bursa 2. Bölgede en yoğun katılım İznik’te gerçekleşti. İznik teşkilatında 1. sırada Hasan Toktaş yer alırken sırası ile Orhan Özer, Şermin Can Özensoy, Dilek Durak, Erdal Ay, Enver Yeniçeri ve Hatice Deniz yer aldı.

 

İYİ Parti Bursa genelinde Birinci Bölge’de Selçuk Türkoğlu, ikinci bölgede ise Hasan Toktaş ön seçimi birinci sırada tamamladılar.

 

Bursa Birinci Bölge’de Selçuk Türkoğlu’nu Müberra Çakır, Yüksel Yılmaz, Şeyda Şahin, Yahya Bahadır ve Birgül Yıldız Günay takip etti.

 

İkinci Bölgede ise İlk sırada yer alan Hasan Toktaş’ı  Orhan Özer, Şermin Can Özensoy, Erdal Ay, Hatice Deniz, Zafer Milli, Osman Atalay Akman, Enver Yeniçeri, Dilek Durak ve Özgür Demir takip ettiler.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.