İlk ders zili çaldı, 6676 öğrenci ders başı yaptı.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönemi başladı. İznik Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

0

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil Okul öncesi öğretimde 613, ilkokulda 2057, ortaokulda 2055, liselerde 1951 olmak üzere toplamda 6676 öğrencimiz bu gün ders başı yaptı. Caddeler, sokaklar, okullar, koridorlar ve okul bahçeleri neşeyle doldu. Çok sevinçli ve çok heyecanlıyız. Hiçbir okulumuzda fiziki bir eksikliğimiz bulunmuyor.  Geçtiğimiz günlerde İznik’te bir ilk olacak Anaokulumuzun temel atma törenini gerçekleştirdik. Şimdi sırada üç önemli yatırımımız daha var. 32 Derslikli Ortaokul, Halk Eğitim Merkezi ve Çakırca Mahallesine RAM ( Rehberlik ve Araştırma Merkezi) yatırım programına alındı.

Tüm öğretmenlerimiz ile birlikte, emanet olarak aldığımız yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirme görevimizin bilincindeyiz. Yeni dönem sevgili öğrencilerimize, değerli öğretmenlerimize, saygıdeğer velilerimize, İznik’e ve ülkemize hayırlı olsun. Tüm eğitim camiamız için sağlıklı, huzurlu, mutluluk ve başarı dolu bir dönem olmasını diliyorum’ dedi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.