Huzurevi sakinlerinden el emeği göz nuru sergi

İznik Ülker Aktar Huzurevi sakinlerinin el emeğini gözleri önüne seren “El Sanatları Sergisi”  huzurevi etkinlik salonunda beğeniye sunuldu. 

0

Ülker Aktar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile İznik Halk Eğitimi Merkezinin düzenlediği el sanatları sergisinde birbirinden güzel bir çok eser görücüye çıktı.

Huzurevi sakinlerinin el emeği eserlerini sergilemelerinde büyük emeği olan usta öğretici Filiz Mamati “ Halk Eğitim Merkezimiz önderliğinde geçtiğimiz Eylül ayında başlattığımız ortak çalışmada birbirinden güzel bir çok esere imza attık. Boyama, örgü, geri dönüşüm ürünlerinden çiçek ve aksesuarlar ile tablolar yaptık. Huzurevindeki kursiyerlerimiz ortaya çıkan eserleri gördüklerinde çok mutlu oldular. Şimdi yeterli talep olursa “Ebru” kursu açmayı planlıyoruz” dedi.

Kursiyerlerden Mediha Tombul “ Huzurevinde gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin çoğaltılmasını istiyoruz. Huzurevi deyince herkesin aklına sadece barınmak ve yatmak geliyor. İnanın burada zaman geçirmek çok zor bizim en çok ihtiyacımız olan şeylerin başında burada gerçekleştirilecek kurslar, aktiviteler ve sohbet etmek geliyor. Bizleri ziyarete gelenler ile yapılan sohbetler yemek içmek dahil her şeye bedel” dedi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.