Yüksek: İSMAİL AYDIN 8 YILDIR NEREDESİN ?

0

EN ÇOK OYU BİZ VERİYORUZ HİZMET GÖREMİYORUZ

İftar yemeğinin ardından ilk konuşmayı gerçekleştiren Batum Derneği Başkanı Kadir Yüksek ciddi açıklamalarda bulundu. Yüksek, “her seçimde olduğu gibi en son referandum seçimlerinde de bizim mahallelerimizden iktidara 97 oy çıktı. Fakat hizmet göremiyoruz. Hepiniz gelirken gördünüz yolların hali ortada. Sayın Vekilimiz İsmail Aydın 8 yıl oldu, iki yılın kaldı bu zamana kadar hiç ciddi bir çalışma olmadı. Bu mahallelerin yolları bu şekilde kalmaması lazım” dedi.

KENDİMİZE AİT BATUM DERNEĞİ BİNASI İSTEDİK

Konuşmasına devam eden dernek başkanı Kadir Yüksek, “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi makamında ziyaret ettik ve kendi dernek binamızın olmasını istedik. Oda bizi kırmadı ve İznik Belediyesi yer gösterdiği taktirde binamızın çalışmasını büyükşehirin yapacağının sözünü verdi. Burada bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’dan da yer tashisi ile ilgili söz istiyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN SARGIN,” SÖZÜMÜZ SÖZDÜR”

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında ise, “Şehir içerisinde belediyemize ait yerimiz bulunmuyor fakat şehir dışından isterseniz seve seve verebiliriz. Önümüzdeki günlerde belediyemizin bir kaç projesi olacak bu projeler hayata geçtiğinde belki buradan da bir yer verme imkanımız doğabilir yani sonuçta biz yerin teminini sağlayacağız buradan söz veriyorum. Ayrıca bize destek veren mahallelerimizin kıymetini de çok iyi biliyoruz. Kısa zaman içerisinde bu yolları sıcak asfalt ile buluşturacağız” diye konuştu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.