Yenişehir’de İğrenç Olay

0

Yenişehir’de 12 yaşındaki kız çocuğu Z.B.’ye çeşitli tarihlerde cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 12 zanlı mahkemece tutuklanırken bir kişi hakkındaki soroşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Yenişehir’de ortaokul öğrencisi Z.B., iddiaya göre kendisinden yaşça büyük olan O.B. ile cinsel ilişkiye girdi. O.B. ilişki sırasında cep telefonu ile küçük kızın çıplak görüntülerini çekti. Daha sonra bu görüntüleri yaymakla tehdit ederek para karşılığı küçük kızı başka kişilere pazarladı.

Yaşanan bu iğrenç olayları kimseye anlatamayan küçük kız bir müddet sonra dayanamayınca yaşadıklarını anlatarak yardım istedi. Polis tarafından başlatılan operasyonda, yaşları 15 ile 30 arasında değişen 13 kişi gözaltına alındı. Emniyet’teki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 13 zanlıdan 12’si küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar suçundan tutuklandı. Bir kişinin ise sorgulanmasına devam ediliyor.

Olayın ardından ailesinin yanından alınan küçük kız Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’ne bağlı kız yurduna yerleştirildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı genişleterek sürdürüyor.

Isparta Escort Bayan

Leave A Reply

Your email address will not be published.