Vali Karaloğlu Fırça Üstüne Fırça Attı…

0

İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Belediye Başkanı Osman Sargın, Devlet Hastanesi Başhekimi Aybars Alemdaroğlu, Hastane Müdürü ve daire amirleri ile yeni hastaneyi açılış öncesi inceleyen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, hastanenin içine adım attığı gibi çılgına döndü.

Firmanın işciliğini beğenmeyen ve halen iç kısım çalışmalarının bitmediğini gören Bursa Valisi Firma yetkilisini yanına çağırarak ” Bu Hastane 23’ünde çalışır durumda olacak burada kurdela kesmeyeceğiz hastalar burada yatıyor olacak siz daha işin ciddiyetinde değilsiniz” diyerek fırça atan vali Karaloğlu’nun siniri hastanenin katlarını gezdikçe kat be kat arttı.

ÇILGINA DÖNDÜ !

Firmanın işçiliğini beğenmeyen özellikle sıva ve yer döşemelerinin baştan savma yapıldığını gören Bursa Valisi, Firma Yetkilisini fırçalayarak, “İnsan ahırında yapmaz bu işi. Çuvalladınız. Bu resmen bir kepazeliktir” diye konuştu.

SAĞLIK BAKANLIĞINI ARADI

Gördükleri karşısında öfkelenen Vali Karaloğlu, Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürü Fuat Kantarcı’yı arayarak “ Bu hali ile hastanenin yetişmesi mümkün değil, burayı ciddiye alın bu arkadaşlar işin ciddiyetinin farkında değiller derhal buraya müdahale edin” dedi.

YANINDAKİLERE SESLENDİ

Vali Karaloğlu, İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe’den hergün hastaneye gelerek çalışmaları takip etmesini isteyerek “’Siz bunları görmediniz mi ?” dedi.

Kaymakam Karameşe, Firma müteahhit’inin kendileri ile hiç bir şekilde görüşmediğini ifade etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’da Vali Karaloğlu’nun sitemine katılarak “Sayın Valim çalışmaları bende beğenmedim. Yapılan işçilik gerçekten çok kötü dedi .

Hastanede ki çalışmaların özensiz yapılmasına öfkelenen Bursa Valisi Münir Karaloğlu, hızlı birşekilde makam aracına yöneldi.

Vali Karaloğlu gazetecilere, bu ayın 23’ünde hastanenin açılacağını ifade ederek açılışa kadar tüm eksiklerin tamamlanacağını ifade etti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.