VALİ KÜÇÜK’TEN PEHLİVAN’A VEDA YEMEĞİ

0

Yemek sonrasında konuşan Vali İzzettin Küçük;” Bir idarecinin en büyük mutluluğu alnı ak yüreği pak bir şekilde görev yapmak ve görev süresi sonrasında bu şekilde ayrılmasıdır. Ama tüm bunlardan daha kıymetli bir şey var ki o da bir idarecinin görev arkadaşlarının bir başka ile idareci olmasıdır. Sekiz yıldır Valilik yapıyorum. Ben de bu mutluluğu ilk defa yaşıyorum. Birlikte çalıştığım arkadaşlarımdan Osmangazi Kaymakamımız Enver Ünlü Bey Iğdır Valiliği’ne, yine birlikte çalıştığımız İznik Kaymakamımız Ali Hamza Pehlivan Bey Bayburt Valiliği’ne son kararname ile hak ederek yükseldiler.

Bunun sevincini hep beraber yaşıyoruz. Allah bu mutluluğu burada bulunan tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşaallah. Çünkü en içten duygularımla hepinizin bu mutluluğu hak ettiğinizi ifade etmek istiyorum. Zamanı ve vakti gelince kısmet tahakkuk edince inşaallah sizler de bu mutluluğu ve onuru yaşarsınız. Ben Iğdır Valimiz Enver Ünlü’yü ve Bayburt Valimiz Ali Hamza Pehlivan Beyi tebrik ediyor, başarılar diliyor, Rabbimden onlara yeni görevlerinde kolaylıklar vermesini niyaz ediyorum.”dedi.

Vali İzzettin Küçük, program sonrasında Bayburt Valisi olarak atanan Ali Hamza Pehlivan ve Iğdır Valisi olarak atanan Enver Ünlü’ye başarı belgesi takdim etti.


Leave A Reply

Your email address will not be published.