Uğur Özel Öğretim Üniversiteyi Kazananları Açıkladı

0

Özel İznik Uğur Özel Öğretim Kursu Basın Duyurusu

TEŞEKKÜRLER…

Sevgili öğrencilerimiz, Saygıdeğer velilerimiz…

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla 2015-2016 eğitim-öğretim yılındaki çalışmalarımızın olumlu sonuçlarını görmek bizi her zamankinden daha mutlu etti. Daima yüksekte tuttuğumuz beklentilerinizin gerçekleştiğini görmek sizler kadar bizleri de gururlandırdı.

Yakaladığınız bu başarıda katkısı olan, başta vatanımıza ve milletimize layık olmak için her gün büyük bir sorumluluk duygusu içinde sürekli çalışan siz öğrencilerimize, okullardaki idareci ve öğretmenlerimize, hiçbir şeyi siz evlatlarından esirgemeyen fedakâr ailelerinize ve kursumuzda eğitim-öğretim faaliyetlerinin kaliteli bir biçimde gerçekleştirilmesini sağlayan profesyonel öğretmen kadromuza teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Başarıları, memnuniyetleri ve mutlulukları yüzlerinde birer tebessüm olarak açan öğrencilerimizin, kursumuza uğrayarak bizlere sundukları teşekkür ifadeleri bizler için en büyük ve en değerli hediyedir.

Sevgili öğrenciler!

Üniversite ile bakırköy escort devam eden yeni hayatınızda başarılarınızın devamını diler, yaşamlarınızın bundan sonraki dönemlerinin beklentilerinizden de güzel geçmesini temenni ederiz..

Yolunuz iyi ki Uğur’dan geçti..

Bu başarı sizin….

Geleceğe giden yolda elbette çeşitli engeller çıkabilir ve bu engeller aşılmak için biraz daha çaba gerektirebilir. Engel ne olursa olsun gerçekten istendiğinde başarı eninde sonunda yakalanacaktır ve belki de sizi daha iyi bir geleceğe ulaştıracaktır. Bu doğrultuda, henüz hedeflediği başarıya ulaşamamış ve bu yıl tekrar hazırlanarak daha çok istediği bir bölüme yerleşmek için tercih yapmamış veya tercih yapsa da olumlu sonuç alamamış öğrencilerimizi de kendilerine verimli bir yol haritası çizebilmek adına her zaman yardımcı olmaya hazırız.

Saygılarımızla,
Özel İznik Uğur Özel Öğretim Kursu


2016

İZNİK UĞUR ÖZEL ÖĞRETİM KURSU

ÜNİVERSİTEYE UĞUR’LADIKLARIMIZ

Leave A Reply

Your email address will not be published.