Türkiye Süper Enduro Şampiyonası 4. Ayak Yarışları İznik’te Yapıldı…

0

İznik Belediyesi Milli İrade Meydanı önünde magazin startı ile başlayan yarışlar ertesi gün Elbeyli Er Meydanı Motokros Pisti’nde gerçekleşen yarışlar ile devam etti.

Elbeyli Er Meydanı Motokros Pisti’nde gerçekleşen yarışlara Çalışma ve Sosyal Güvenlik E.Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Büyükşehir İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İznikspor Başkanı Gökhan Demir de katılarak yakından takip ettiler.

Müezzinoğlu “İlk Defa İznik’te İzliyorum”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik E.Bakanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu burada Belediye Başkanı Osman Sargın ve protokol ile birlikte yarışmacıları tek tek ziyaret ederek yarışlar hakkında bilgi aldı. Müezzinoğlu burada ki açıklamasında “İznik her alanda olduğu gibi sporda da önemli çalışmalara imza atıyor. Daha önce izlemediğim bir etkinliği bugün İznik’te izleyerek heyecanına ortak olacağız.Ben bu etkinliği gerçekleşmesinde emeği geçen İznik Belediyemize, Türkiye Motosiklet Federasyonuna, ilgili kurum ve kuruluşlar ile herkese teşekkür ediyorum.Bu alanda bizlere heyecan dolu vakitler geçirecek olan sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyor, her birine başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Sargın “Heyecan Dolu Anlar Yaşadık”

Yarışları izleyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “İlçemizin önemli etkinliklerinden biri olarak gördüğümüz Türkiye Süper Enduro Şampiyonası yarışlarının birini daha bugün burada gerçekleştiriyoruz. Ayrıca önemli bir misafiri de bugün ilçemizde ağırlıyoruz.Heyecan ve adrenalin dolu yarışları izlerken bizlerde adeta motorcular kadar heyecanlandık.Her bir katılımcıyı kutluyorum.Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen kurum ve kuruluşlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışlarda ise GP Kategorisinde 1.İzzet Kazdal, 2.Fevzi Burak Akbulut, 3.İslam Yıldız, Prestij Kategorisinde 1.İzzet Kazdal, 2.İslam Yıldız, 3.Fevzi Burak Akbulut,E-Usta Kategorisinde 1.Murat Kökçü, 2.Adem Demirhan, 3.Semih Altınok, E-Genç Kategorisinde 1.Emre Coşar, 2-Eren Mert Kocaman, 3.Mustafa Can Küpeli, E-Hobi Kategorisinde 1.Çağrı Aslan, 2.Putra Anthony Millward,3.Mustafa Sarıca Veteran Kategorisinde, 1.Yüksel Muhittin Güneş(İznik), 2.Hüseyin Neziroğlu, 3.Fahrettin Altınok oldu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.