TÜRKİYE KANO ŞAMPİYONASI İZNİK’TE YAPILACAK

0

Marmara Bölgesi’nin en büyük gölü olan İznik Gölü’nde 07-08 Ekim 2017 tarihlerinde Kano Türkiye Şampiyonası yapılacak. Yarışlara İznik Belediyesi ev sahipliği yapacak.

Kısa mesafe 500 metre ve uzun mesafe 1000 metre olarak yapılacak olan yarışlar eleme ve final turları ile devam edecek.7-8 Ekim 2017 tarihlerinde İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde gerçekleşecek yarışlar saat 10:00 start alacak. 07 Ekim 2017 Cumartesi günü tüm sporcuların ve idarecilerin katılımı ile yarış alanında açılış seremonisi de gerçekleşecek.

Türkiye Kano Federasyonu resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada yarışlara başvuruların kulüpler tarafından kendilerine verilen şifreler ile otomasyon sistemi üzerinden yapılacağını ve listelerin en geç 02 Ekim 2017 saat 12:00’a kadar girilebileceğini belirtti. Ayrıca federasyon detaylı bilgilendirme için de web sitesi üzerinden bir yarışma bülteni de yayınladı.

BAŞKAN SARGIN “BU HEYECANA İZNİK’TE ŞAHİTLİK EDİN”

Tüm kano alanında faaliyet gösteren spor kulüplerini İznik Gölü’nde ki heyecana davet eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “İznik muhteşem doğası ve eşsiz gölü ile tüm spor alanlarının yapılabileceği muhteşem bir yer. Bu sebeple bir çok doğa ve su sporlarına da ev sahipliği yapıyor. İşte bunlardan birini daha İznik Gölü’nde gerçekleştiriyoruz. Türkiye Kano Federasyonu Kano Türkiye Şampiyonası ilk kez ülkemizin beşinci ve Marmara Bölgesi’nin en büyük gölü olan İznik Gölü’nde gerçekleşecek. Ben ülkemizde kano alanında faaliyet gösteren tüm spor kulüplerini bu heyecana, bu ayrıcalıklı yarışa davet ediyorum. Gelin sizde bu heyecana ve coşkuya İznik’te şahitlik edin.Bu vesile ile ilçemizde ev sahipliği yapacağımız yarışlara katılacak tüm sporculara şimdiden başarılar diliyor, tüm vatandaşlarımızı da bu yarışların heyecanına izleyerek ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.