Şerefiye Mahallesine Ürün Alım Merkezi

0

Muhtelif meyve ve sebze hasat sezonunda mahalle içindeki oluşan trafik karmaşasını önleyecek, bölgedeki birden çok mahallenin üreticilerinin yararlanabileceği bir tür bölgesel ticaret merkezi olacak Ürün Toplama Merkezi kazandırıyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın,Özel Kalem Müdürü Engin Semerci, Fen İşleri Müdürü İsmail Acar , Zabıta Müdürü Metin Karanfil ve İzbel Şirket Müdürü İbrahim Topuz ile birlikte Şerefiye Mahallesinde yapımı süren Ürün Toplama Merkezinde incelemelerde bulundular.

İncelemenin ardından açıklama yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “İznik Belediyesi olarak tarıma katkı sağlayacak, çiftçimize destek verecek birçok projeyi bir bir hayata geçiriyoruz. İznik bir tarih şehri olduğu kadar aynı zamanda bir tarım şehri diyoruz ve İznik tarımını ileriye taşıyacak hizmetlere projelerimizde yer vermeye çalışıyoruz. Köylerimizin mahalleye dönüşmesinin ardından kırsal mahallelerimizi kalkındırmaya yönelik çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu kapsamda alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız, köprü yapım çalışmalarımız, meydan düzenleme çalışmalarımız, çocuk parkı ve futbol sahası yapım çalışmalarımız, Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle gerçekleştirilen içme suyu ve sulama suyu hatlarımızın yapım çalışmaları, yine çiftçimizi desteklemek amacı ile de tarımsal ürün toplama merkezilerini oluşturarak ürünlerin daha az hasar ile tüketiciye ulaşmasını hedefliyoruz .” dedi


Leave A Reply

Your email address will not be published.