Saadet Partisinde Ramazan Can Güven Tazeledi…

0

Saadet Partisi ilçe teşkikatının Pazar günü Yağcıoğlu Düğün Salonunda 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Kongre saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı ardından faaliyet raporları ve hesap raporları okundu. Raporların ibrasından sonra güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen

Ramazan Can, ilçe kongreleri genel merkezimiz için çok önemlidir, yeni kadrolar ile yeni hamlelerin başlaması demektir. Ülkemizin her zamankinden çok Saadet Partisi’ne ihtiyacı vardır dedi.

Can yaptığı konuşmasında “Değerli üyelerimiz ve misafirlerimiz kongremize katılma nezaketi göstererek bizleri onurlandırdınız, şahsım ve teşkilatım adına hepinize sevgi saygı ve hürmetlerimi sunarım. Kongremizin hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ederim.

Saadet Partimizin değerli delegeleri, kıymetli hanım kardeşlerim, sevgili gençler; sözün asıl sahibine, söyleyecek sözü olanlara ve sözünün arkasında duranlara selam olsun. Eyy yürekleri dağlar kadar büyük, azimleri kayalar kadar sağlam milli görüşçüler. Zulüm ebedi olamaz, kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır. Nice az topluluklar çok topluluklara üstün gelmiştir. İnanıyorsanız üstünsünüz. Gecenin en karanlığı aydınlığa akan zamandır.

Kıymetli misafirler biz Saadet Partisi olarak milletimizinm yüzünü güldürmek azmi ve gayreti içindeyiz. Yerelde ve genelde milletimiz bizi tercih ederse tüm kesimlerin saadetine vesile olacağımıza inancımız tamdır.

1974 tarihinde mazlumların yüzünü güldürdüğümüz gibi, 77-78 tarihlerinde sanayi hamlesi başlattığımız gibi 96-97 tarihlerinde memurumuzun, emeklimizin, esnafımızın, işçimizin ve çiftçimizi mutlu etiğimiz gibi yine bu hizmetleri yapma azmi gayreti içindeyiz.

Bu ümmete bir sözümüz vardı. Milli görüş bu milletin teminatı demiştik. Millî görüş bu dünyanın kurtuluşu demiştik. Milletimize söz vermiştik. Yaklaşık 50 yıllık bu söz sahibini bekliyor. Bugüne kadar bu sesi ve sözü taklit etmeye çalışanlar sözlerinin altında kaldılar. Bu sesin asıl sahibi Milli görüşün yegane temsilcisi Saadet Partisidir.

Rahmetli Erbakan hocam “kerameti bende aramayın. Keramet gittiğimiz istikamettedir.” Tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olacağımız inancındayız. Amellerimizde eksiklik olabilir. Ancak istikametimizden asla şüphemiz yoktur” dedi.

Konuşmaların ardından tek adaylı gerçekleşen kongrede mevcut başkan Ramazan Can yeniden başkanlığa seçilerek güven tazelerken Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; İsmail Hakkı Akın, Mehmet Turan, Recep Yavaş, Hayrettin Bayram, Aydın Savaş, Osman Okan, İbrahim Yavuz, İsmail Oruç, Osman Çetin, Nejdet bayraktar, Şakir Candar, Mustafa Sevim, Ünal Akboğa, İsmail Küçükdemir.

İl Deleğeliğine ise; Ramazan Can, Osman Okan, İsmail Hakkı Akın, Metin Aydemir, Hayrettin Bayram ve Mehmet Turan seçildi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.