Pehlivan ve Sargın Dert Dinledi

0

İznik Belediye İş Hanında bulunan belediye lokalinde kahvaltı eşliğinde gerçekleşen toplantıya İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Başkan Yardımcıları Necati Tosun, Mehmet Hıştıroğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç’in yanı sıra belediye daire müdürleri ve İznik’e bağlı mahalle muhtarları katıldı.

Belediye Başkanı Osman Sargın toplantıdaki konuşmasında “Bu gün hem burada dertleşelim, hem de yaptığımız ve devam eden çalışmaların yanı sıra sizlerin dilek istek ve temennilerini de dinleyelim istedik. Bizler muhtarlarımız ile birlikte koordineli çalışmanın önemli olduğunu düşünüyor ve bu şekilde çalışmaya özen gösteriyoruz. Bu yüzden sık sık sizlerle bir araya gelmeye çalışıyor ve sizleri dinlemek istiyoruz. Bu günde kahvaltı eşliğinde Sayın Kaymakamımız ve İlçe Başkanımızın da katılımıyla bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Bugün bizler fazla konuşmadan sözü size bırakalım siz konuşun diyorum. Bu vesile ile toplantımıza katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya katılan tüm muhtarlar tek tek söz alarak mahalleleri için dilek ve isteklerini iletmelerinin yanı sıra yapılan yatırımlar içinde teşekkür ettiler. İletilen dilek, istek ve şikayetler İlçe Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek tarafından tek tek not edildi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.