MÜŞKÜLELİ GENÇLER SAHİLİ TEMİZLEDİ

0

Müşküle Mahalle Muhtarı ve Müşküleli gönüllü gençlerin organize ederek başlattığı sahil temizliği çalışmasına İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’da katılarak destek verdi. Özellikle hafta sonları vatandaşların yoğun olarak piknik yapmak için geldikleri alanda gerçekleştirilen temizlikte yığınlarca çöp toplandı. Piknik alanlarından çıkan çöpler herkesi şaşırttı.

Belediye Başkanı Osman Sargın’ın da takdirle karşıladığı örnek temizlik uygulaması Müşküle Mahallesi, sarı kaya mevkiinde ki sahil şeridinde gerçekleşti. Vatandaşlarda farkındalık oluşması açısından ve köylerine, sahiline sahip çıktıkları için Müşkülelilere teşekkür ettiğini belirten Başkan Sargın, “Bu örnek uygulama inşallah bazı olumlu gelişmelerinde başlamasında vesile olur. Böyle güzel doğal mekânlarımıza böyle görüntüler yakışmıyor. Piknik yapan vatandaşlarımızdan ve özellikle çöp atmak için bu bölgeleri seçen vatandaşlarımızdan rica ediyoruz. Buralar toplu kullanım alanları, herkes buraları kullanıyor. Vatandaşlarımızdan piknikten sonra çöplerini toplamalarını ve İznik’in vitrini olma özelliğini taşıyan sahil şeridini özellikle temiz bırakmalarını istiyoruz. Pazar sabahında herkesin belki de uykusunda olduğu bir vakitte bu fedakârlığı göstererek burada örnek olacak bir farkındalığa imza atarak mahallesine, ilçesine sahip çıkan muhtarımıza ve Müşküleli gençlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtar Şemsettin Talan ise açıklamasında “Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmaya desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Osman Sargın’a ve Müşküleli gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Herkesi çevre konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.