MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

0

İstişare Toplantısına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu ve Necati Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Bursa Büyükşehir Belediyesi Proje koordinatörü Feridun Tarım, Bursa Büyükşehir İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Nedim Serbestol, İznik Muhrtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç İznik Belediyesi Daire amirleri, İznik mahalle muhtarların yanısıra Bursa, Orhangazi ve Yenişehir mahalle muhtarı da katıldı.

Başkan Sargın, “Bilgisayarlar Büyükşehirden İnternet İse Bizden”

Bursa ve İznik Muhtarlar Dernek başkanların teşekkür konuşması ile başlayan muhtarlar istişare toplantısında konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ” İstişare toplantısına hepiniz hoş geldiniz. İki yıllık bir süreç zarfında her mahallemize hizmet götürdük. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesi marifeti ile ulaşmadığımız yer kalmadı. İznik’i altyapısı ile adeta yeniden imar ettik. Şimdi ise üstyapı çalışmalarını bitirmek üzereyiz. Muhtarlarımıza Bilgisayarları Bursa Büyükşehir verirken bizde İznik Belediyesi olarak İnternetleri karşılayacağız. Birçok mahallemize Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyesinin önemli yatırımları oldu. İznik Belediyesi olarak bu güne kadar taşra mahallelerine yaklaşık Bir milyon sekiz yüz yetmiş bin Türk lirası yatırım yapılmıştır. Bu yatırımlar artarak devam edecek. Hep birlikte mahallelerimizdeki öncelikli sorunları belirleyelim ve ona göre çalışmalarımızı yapalım” dedi.

Muhtarlarımıza Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yurtdışı ziyaretinde olduğunu ve selamlarını getirdiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, “Bizler sizler için buradayız. Gerek ilçe belediyemiz, gerekse Büyükşehir Belediyemiz sizlerle el ele vererek, ilçemize ve mahallelerimize hizmet üreteceğiz dedi. Bizim şiarımız sizlere ve halkımıza hizmet etmektir diyen Abdülkadir Karlık, ölçümüz en hayırlı olanınız insanlara faydalı olanınızdır. Bursa Büyükşehir ve İznik Belediyesi marifeti ile İznik hak ettiği konuma gelecek. Arkamıza dönüp baktığımızda güzel işler yaptığımızı görüyoruz. Son yapılan uluslar arası bir araştırmada Bursa’nın 4 bin 500 belediye arasında en yaşanabilir şehirler sıralamasında 37’inci sırada yer aldığını görüyoruz. İlk 50 içinde Türkiye’den başka kent yok. Bu da Bursa’da neler yapıldığını en güzel şekilde ortaya koymaktadır” dedi.

Yemekten sonra muhtarlara Bursa spor atkısı hediye eden Büyükşehir Başkanvekili Karlık ve Başkan Sargın günün anısına fotoğraf çektirdi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.