Müezzinoğlu İznik’te Bisikletle Gezdi

0

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu dün saat 11.00’da İznik’e geldi. Yenişehir Kapı girişinde Müezzinoğlu’nu Kaymakam Hüseyin Karameşe, Belediye Başkanı Osman Sargın, Yüzbaşı Fırat Toprak, Emniyet Müdürü Tolga Sanlı, Ak Parti ilçe başkanı Mahmut Hersek ve Yönetim kurulu üyeleri karşıladılar.

Atatürk Caddesi üzerinde yürüyen Müezzinoğlu kendisine bisiklet ile eskortluk yapan zabıtalardan bisikletleri isteyerek yağan yağmura rağmen bisiklete bindi. Müezzinoğlu’na başkan Sargın da eşlik etti. Bir süre pedal çevirdikten sonra kendisini selamlayan vatandaşların yanına giden Müezzinoğlu kıraathanede vatandaşların yaptığı kahvaltıya iştirak etti. Serkan Akın ve Özgür Yılmaz kendi elleri ile hazırladıkları lokmaları Müezzinoğlu’na ikram ettiler. Gazetecilere seslenen Müezzinoğlu “sizlere iki tane malzeme verdim iyi olmadı mı, fakat yeni hastane ziyareti arka planda kaldı” diyerek espri yaptı.

Müezzinoğlu beraberindeki heyet ile yürüyerek belediye çay bahçesine geçti. Müezzinoğlu’nu çay bahçesinde Pele Mehmet söylediği maniler ile karşıladı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın karşılama konuşmasında ” Sayın bakanım, sayın il başkanım, sayın ilçe başkanım, çok değerli Yenişehir belediye başkanım, sivil toplum örgütlerinin çok değerli başkan ve yöneticileri, çok değerli muhtar arkadaşlarım, saygı değer hanım efendiler, bey efendiler hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Sayın bakanım 30 mart seçimlerinden sonra İznik Belediye başkanı olarak 7 merkez mahalle ve 39 yeni katılan mahalleye hizmet etmeye çalışıyoruz. Şu an itibari ile İznik’in alt yapısı bitmek üzeredir. Gelir gelmez çok değerli başkanımız ve Milletvekillerimizin destekleri ile alt yapı sorununa el attık. Kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu ve doğal gaz çalışmalarını gerçekleştirdik. Buradan sizlerle birlikte İznik’li hemşerilerime de bir müjde vermek istiyorum. Doğalgaz’ımız inşallah Eylül ayında İznik’te kullanmaya başlanacak. Şuandan itibaren de hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ve üst yapıya hızlı bir şekilde girdik. Ama maalesef havalar müsaade etmemekte. Bu sene Allahın rahmeti bereketi de bolca oluyor inşallah. Ama Perşembe günüde mevcut üzerinden geçtiğimiz Kılıçaslan caddesinin de üst kaplaması parke taşı döşemesine başlayacağız. Ben sayın bakanıma bu gün bizi onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. İnşallah 7 haziranda gerçekleşecek olan seçimlerinde İznik’imize Bursa’mıza hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

Müezzinoğlu burada yaptığı konuşmada CHP’nin seçim beyannamesini eleştirdi. Yaptığı konuşmada şöyle konuştu: “Bol keseden atıyorlar. Keşte arkasında bir projeleri olsa. Keşke bu vaad ettiklerini nasıl yapacaklarını söyleyebilseler. Bizim Batı Trakya’da bir söz vardır. “Adamakla mal tükenmez” derler ya da Anadolu’da biz söz vardır. “Kuşları avlamak için atılan yem, mertlikten ve cömertlikte değildir” der. Bu millete ‘bidon kafalı, dediler. Zannediyorlar ki bu millet, iki lafla kandırılacak bir millet. Bugüne kadar olduğu gibi Milleti aldatmaya çıkanlar kendilerini aldatırlar. 7 Haziran akşamı, millet ile birlikte yürüyen, milleti dert edinen, milleti yarınlara daha güçlü götüren kadrolar daha güçlü bir şekilde iktidar olacak.” Dedi.

Müezzinoğlu ve beraberindeki heyet buradan İznik Devlet Hastanesine giderek hastaları ziyaret etti daha sonra da yapımı tamamlanmak üzere olan yeni İznik Devlet Hastanesini ziyaret etti. Müezzinoğlu hastanenin en geç bir ay içerisinde tamamlanarak açılışının yapılacağını belirtti.


Leave A Reply

Your email address will not be published.