Milletvekili Şahin Seçim Bürosunu Açtı…

0

İznik Dedeoğlu Petrol karşısında ki seçim bürosunun açılışına Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Hersek İnegöl ve Yenişehir ilçe teşkilatları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Bursa Milletvekili ve 25. Dönem Adayı Hüseyin Şahin, AK Parti Hükümetlerinin İznik’e yaptığı yatırımlardan bahsetti. İznik’i geliştirmek için Yenişehir, Adapazarı ve Körfez geçişi ile İznik İstanbul’a da bir buçuk saat uzaklıkta olacak. Bu yolların ardından Orhangazi yolumuzu da yenileyip genişleteceğiz. Sağlık’ta büyük hamleler gerçekleştirdik bunun bir örneğini de İznik’lilere sunduk. Modern hastanemiz bir ay içinde sizlerin hizmetine sunulacak. Çevre düzeni ile kültür ve sanat etkinlikleri ile spor etkinlikleri ile Türkiye’miz de ne yaptıysak bunu İznik’e de yansıtmaya çalıştık. Yerel idareyi bize vermenizin ardından İznik şantiye alanına dönerek tüm alt yapı yeni baştan yapıldı. Şimdi üst yapının çalışmalarına da başladık. Modern bir İznik’i hep birlikte inşa edeceğiz. Bugün burada seçim büromuzun açılışını yaparak seçim startını da vermiş bulunuyoruz. İnşallah hayırlı uğurlu olur şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. Şahin , Sargın ve Hersek pilav kazanının başına geçerek misafirlere pilav ikram etti.

Vekil Şahin açılışın ardından Enes Sert’in nişan törenine katılarak çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Haber: Uğur Demirtaş


Leave A Reply

Your email address will not be published.