Meğer İlk Cinayeti Değilmiş…

0

Bursa ‘nın İznik ilçesinde 32 yaşındaki Hakan İsen’i boğarak öldürdüğünü itiraf eden cinayet zanlısı Ahmet Çakar (38)., Ayasofya Camii’ndeki tuvalette ölü bulunan Necmettin Pehlivan’ı da katili olduğunu itiraf etti. Polis’teki ifadesinde 18 yıl öncede genç bir çocuğu öldürdüğünü söyleyen Çakarîn ifadesinden yola çıkan polis eski dosyaları inceliyor.

Bugün İznik’te Hakan İsen’i öldürdüğü iddiası ile gözaltına alınan Ahmet Çakar, suçunu itiraf ederken 1 ay önce ölü bulunan Necmettin Pehlivan’ının da katilinin kendisi olduğunu itiraf etti.

Çelik Yelek Giydirilip Tatbikat Yaptırıldı…

Emniyette suçunu itiraf eden Ahmet Çakar geniş güvenlik önlemleri arasında Hakan İsen’i öldürdüğü Belediye İş hanına götürülerek tatbikat yaptırıldı daha sonra geçtiğimiz geçtiğimiz Temmuz ayında Ayasofya Camii’ndeki tuvalette, ölü bulunan Necmettin Pehlivan’ı (60) da kendisinin öldürdüğünü söyledi. Daha sonra Çakar Ayasofya Camii’ne de götürülerek yer gösterme yaptırıldı. Ahmet Çakar yer gösterme sırasında cinayetleri kendisinin işlediğini itiraf etti. Yer göstermenin ardından Çakar adliyeye sevk edildi. Hakan İsen ise ikindi namazından sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.