Kaza Olmasın Diye Kurban Kesilip Dua Edildi.

0

İznik’te son on gün içerisinde yaşanan trafik kazalarında 7 vatandaş hayatını kaybetmiş bir çok vatandaşımızda yaralanmıştı. Bu yaşanan kazalar ilçe halkını derinden etkilemiş ilçe adeta yasa bürünmüştü.

Kurban Kesilip Dua Edildi…

İznik Batum Kültür Derneği üzücü olaylar nedeniyle bugün bir mevlüt programı düzenledi. Programa İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Toprak, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sanlı, Daire amirleri, sivil toplum örgütleri, ölen vatandaşların yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim, İlahiler ile devam etti. Program sonunda 2 koyun dualar eşliğinde kesildi. Daha sonra Batum Derneği tarafından vatandaşlara pilav ayran ikramında bulunuldu.

İLÇE OLARAK ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

Konuyla ilgili açıklama Yapan Dernek Başkanı Kadir Yüksek, “Son zamanlarda 17-18 yaşında genç kardeşlerimizi ve ağabeylerimizi trafik kazalarında kaybettik. Acımız büyük. Bu programı bunun için düzenledik. İnşallah edilen dualarla ve kesilen kurbanlar ile kötü olaylar artık son bulur ve İlçemiz üzerinde dolaşan bu kara bulutlar dağılır ” dedi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.