Kaymakam Pehlivan’dan Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

0

İznik Kaymakamımız Ali Hamza Pehlivan,eşi ve kızı ile beraberindeki Garnizon Komutanı Fırat Toprak ve eşi, Emniyet Müdür vekili Gökhan Keleş ve Müftü vekili ile birlikte vatan için Şehit düşen polis ve askerlerimizin ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. Ziyaretler esnasında Şehitlerimiz yad edildi ve dualar okundu.

Ziyaretlerinden ardından açıklamada bulunan Kaymakam Pehlivan “Şehitlerimiz canlarını bu vatanın bekası için feda etti. Şehitlik mertebesi Peygamberlik mertebesinden sonra gelen en yüksek mertebedir. Şehitlerimiz ve onların hatıralarını unutmamız mümkün değildir. Şehitlerimizin aileleri, çocukları, eşleri, anneleri ve babaları bizler için milletimiz için emanettir. Kapımız her zaman sizlere sonuna kadar açıktır, sizin ve varsa isteklerinizin başımızın üstünde yeri vardır. Acılarınızı paylaşıyor, sabırlar temenni ediyor, Şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” diye konuştu.

Şehit aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Pehlivan ve beraberindekilere teşekkür etti. Ev ziyaretlerinin ardından Şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek dualar okundu.


Leave A Reply

Your email address will not be published.