Kaymakam Pehlivan Kan Bağışında Bulunup Askerler ile Karavana Yedi…

0

İznik Kaymakamımız Ali Hamza Pehlivan Kızılay Çadırını ziyaret ederek kan bağışında bulundu..

Kaymakam Pehlivan,”Bir kan bir can anlayışıyla kan vermek, hem veren insanlar için hem de verilen kanlardan faydalanacak olan insanlar için sağlıktır, hayat kaynağıdır ve sağlıklı bir insanın en kolay yapabileceği yardım faaliyetinden biridir. Bursa İl genelinde günlük ortalama 320 ünite kana ihtiyaç duyulduğu belirtilmektedir.Bu ihtiyacın giderilmesi için hepimizin sağlık koşullarımız elverdiği sürece bağışta bulunması büyük önem arz etmektedir.Bu konuda hassasiyet gösterenlere teşekkür ediyor, sağlığı müsait olan herkesi düzenli olarak kan bağışında bulunmaya davet ediyorum.”dedi.

Türkiye Kızılay Derneği İznik Şube Başkanı Mustafa Aydın, Kaymakam Pehlivan’a duyarlı davranışı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Askerler ile karavana yedi

Kaymakam Pehlivan İznik İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek er ve erbaşlar ile birlikte karavana yedi.

Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Toprak tarafından karşılanan Kaymakam Pehlivan, Komutanlığın genel durumu, çalışma ve faaliyetleri konusunda Yüzbaşı Toprak’tan bilgiler aldıktan sonra er ve erbaşlarla birlikte öğle yemeğini karavanadan yiyerek askerlerle bir süre sohbet ederek vatani görevini yapan Mehmetçiklere üstlenmiş oldukları kutsal görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı tezkereler temennisinde bulundu.


Leave A Reply

Your email address will not be published.