KAYMAKAM VE BAŞKAN’DAN KÜLLİYE ZİYARETİ

0

Kaymakam Pehlivan yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Sayın Fahri Kasırga’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Emekli Okul Müdürü Nuri Namoğlu ve İznik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Engin Semerci ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaret vesilesiyle İlçemizdeki muhtelif yatırımlar, tarih ve kültür faaliyetleri hakkında bilgiler sunduk, himaye edilebilecek faaliyetler konusunda bilgi ve önerilerini aldık, ilgili çeşitli hususlarda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunduk.Yakın ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarette önemli görüşmelerin gerçekleştiğini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ” Medeniyetler başkenti İznik’ten selam ve sevgi getirdik. Bu yıl Üçüncüsünü düzenleyeceğimiz İznik’in Osmanlı Devleti tarafından Fethinin 686. yıl dönümü kutlamaları hakkında bilgi verdik. İznik ile ilgili projelerimizi kendilerine sunarak görüş ve önerilerini ve desteklerini istedik. Ayrıca İznik’in Fethi Kutlamalarının Cumhurbaşkanlığı Himaye Projeleri arasında yer alması hususunda kendisinden destek istedik. 2018 yılında düzenleyeceğimiz İznik’in Fethi Kutlamalarının Cumhurbaşkanlığı Himaye Projeleri arasında yer alması konusunda çalışmalarımıza başladık” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Sayın Fahri Kasırga ziyaretinde Emekli Okul Müdürü Nuri Namoğlu ve İznik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Engin Semerci de bulunurken, Kaymakam Pehlivan çini tabak, Başkan Sargın ise ziyaret anısına çini vazo hediye etti.

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga da, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkürlerini iletti.


Leave A Reply

Your email address will not be published.