Kayıp kadın cinayete kurban gitmiş

0

Yenişehir’de 6 Haziran günü kaybolan ve cipi İznik Gölü kıyısında terk edilmiş bulunan 51 yaşındaki emlakçı Sadiye Şensözlü’nün, cep telefonuyla en son görüştüğü kişi İ.E. Bursa’da polis tarafından yakalandı. Polisteki ifadesinde işlediği cinayeti itiraf eden İ.E. Sadiye Şensözlü’yü silahla öldürüp dere yatağına attığını söyledi.

Yenişehir’de emlakçılık yapan üç çocuk annesi Sadiye Şensözlü (51) 6 Haziran Cumartesi günü öğle saatlerinde 16 HU 555 plakalı aracına otoparktan alarak ayrılmış Cep telefonu da kapalı olan kadından hiçbir haber alınamamıştı. 3 gün boyunca haber alınamayan Sadiye Şensöz’e ait araç, 9 Haziran günü akşam saatlerinde İznik Jandarma Asayiş ekipleri tarafından Yenişehir kampı yakınlarında park halinde bulunmuştu. Sahil kenarında ağaçların arkasına park edilmiş halde bulunan aracın ön camında kırık ve koltuklarında kan izlerine rastlanılmış Olay yeri inceleme ekipleri parmak izi ve kan örneklerini alarak aracın bulunduğu alanda AFAD ekipleri ve ceset arama köpekleri ile defalarca arama çalışmaları yapılmıştı.

Silahla öldürüp dereye atmış

Araçtaki kaz izleri örneklerinin kayıp Şadiye Şensözlü’ye ait olduğunun ve araçta bulunan sigara izmaritlerindeki örneklerin ise bir erkek şahsa ait olduğunun belirlenmesinin ardından Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını bu yönde sıklaştırdı. Sadiye Şensözlü’nün cep telefonu ile en son görüştüğü 44 yaşındaki İ.E.’yi tespit eden polis şahsı Bursa’da yakaladı. İşsiz olduğu öğrenilen İ.E. polise verdiği ifadede Sadiye Şensözlü ile birlikte yaşadıklarını, olay günü tartıştıklarını, sinirlerine hakim olamayınca kendisini tabanca ile öldürüp cesedini ise Orhangazi’nin Bayırköy yakınlarında dere yatağına attığını söyledi. Bunun üzerine soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri Bayır Köy’e giderek öldürüldüğü öne sürülen Sadiye Şensözlü’nün cesedini aramaya başladı. Arama çalışmaları halen devam ediyor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.