İznikspor’a Protokolden Tam Destek…

0

İzniksporumuzun bugün oynayacağı kritik maç öncesinde İznik Batum Kültür Derneği bir kahvaltı organize etti.

Kahvaltıya Bursa Milletvekili İsmail Aydın, İznik belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Türkiye Güreş Federasyonu Yönetim kurulu Üyesi Orhan Yavaş, CHP İlçe Başkanı Ayan Özer, Belediye Meclis Üyeleri Dündar Koyutürk ve İskender Şen, Kredi kefalet kooperatifi başkanı Recep Uslu, İznik emniyeti Asayiş Büro Amiri Gökhan Keleş ile İzniksporlu futbolcular ve teknik ekip katıldı.

Batum Derneği Başkanı Kadir Yüksek kahvaltı öncesinde yaptığı konuşmada ” İznik’imize sayısız başarılar yaşatan ve İznik’in dışa açılan penceresi olan İznikspor futbol takımımızı derneğimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Dernek olarak her zaman takımımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu kritik maç öncesinde takımımıza başarılar dileriz” dedi.

Milletvekili İsmail Aydın ve Belediye Başkanı Osman Sargın’da kahvaltının ardından futbolculara tek tek başarılar dilediler.

İznikspor Sportif Koordinatörü Yunus Emre Ülker düzenlenen bu kahvaltının ardından Dernek başkanı Kadir Yüksek’e İznikspor forması hediye etti.


Leave A Reply

Your email address will not be published.