İznikspor Şükraniyespor:2-1

0

İznik ilçe stadında yazdan kalma bir havada oynanan karşılaşmaya İznikspor seyircisinin de avantajı ile hızlı başladı. İznikspor’un üst üste geliştirdiği ataklar Şükraniyespor defansında eridi. Maçta dengeyi kuran Şükraniyespor gol için saldırdığı esnada topu kaptırdı. 37. dakikada Kaptan Fatif’in ara pasında çizgiye inen Emre Çeken’in güzel ortasını Zafer tamamlayarak topu ağlarla buluşturdu. İlkyarı İznikspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Şükraniyespor oldu 51.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Onur Murat Sezen sol ayağı ile uzak direğe vurarak skora eşitlik getirdi.1-1

Maçta eşitliğin ardından İznikspor rakip kalede etkili olmaya başladı yakaladığı üç net pozisyonu çömertçe harcayan İznikspor’da 63.dakikada kaptan Fatih sahne aldı. Sağ çaprazdan Şaban’ın getirdiği topta penaltı noktası üzerinde buluşan Fatih topu ağlara gönderdi.2-1

Gol santrasının ardından topu kaptıran Şükraniyespor’da futbolcular birbirine kızarken pozisyona sinirlenen Şükraniyespor’lu Mustafa İznikspor kaptanı Fatih’e kayarak çift girdi. Kasti faulün ardından saha bir anda karıştı. Futbolcular birbirlerine girerken maç altı dakika durdu. Olayların yatışmasının ardından Orta Hakem Melih Göstericiler Mustafa’yı kırmızı kart ile oyundan attı.

Bu dakikadan sonra sahanın hakimi İznikspor’du. Beş net posizyona giren İzniksporda iki top’ta direkten döndü. Maçta başka gol olmayınca Yeşil-Beyazlar attıkları iki gol ile üç puanı hanesine yazdırıp gruptaki liderliğini sürdürdü.

Leave A Reply

Your email address will not be published.