İznikspor Sezonu Açtı…

0

Geçtiğimiz sene ligi uzak ara lider tamamlayan Yeşil-Beyazlar Play-Off maçlarında istediği oyunu ortaya koyamayınca BAL liginin kapısından döndü. Bu sene aldığı radikal kararlar ile sezona fırtına gibi girmeyi planlayan İznikspor özüne dönerek kapılarını dış transfere kapattı.

Yaklaşık bir aydır çalışmalarını sürdüren İznikspor oynadığı hazırlık maçları ile de sporseverlerin beğenisi kazandı.

Fikstür Çekildi

2015-2016 Futbol sezonunda Süper Amatör Küme A grubunda mücadele edecek olan İznikspor’un rakipleri de belli oldu. 12 takımlı A grubunda İznikspor’un rakipleri

Hüd.Dikkaldırımspor, 19 Mayıs Gençlik, Burgazspor, Yeniköy Spor, Emek Spor, Karacabey Bld. Spor, Millet Mahallesi Spor, Hamitlerspor, Şükraniyespor, Karadeniz Güvenspor ve Çotanakspor oldu. Grupta ilk üçe girenler BAL ligi için play- off oynarken son üçteki takımlar ise bir alt lige düşecek.

En Büyük Transferimiz Hasan Sönmez…

İznikspor altyapısından yetişen ve İznik’in bu zamana kadar çıkarttığı en kariyerli futbolcu olan Hasan Sönmez yine büyük bir fedakarlık yaparak İznikspor kaleci antranörlüğü görevini üstlendi. Profesyonel liglerden kendisine gelen teklifleri İznikspor için geri çeviren Milli futbolcumuz geçtiğimiz senelerde de hiç bir ücret talep etmeden İznikspor kalesini korumuştu. Bu senede tek transfer yapılan bölge olan kaleci mevkiindeki eksikliği gören Hasan, İznikspor’a hizmet için kaleci antranörlüğü görevini üstlendi. Takım için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Hasan Sönmez’e yönetim’de sahip çıkıp Hasan için yapılması gereken ne varsa tereddüt e t m e d e n yapmalıdır.

İznikspor Dualar Eşliğinde Sezonu Açtı…

4 Ekim tarihinde start alacak Süper Amatör Lig için hazırlıklarını tam gaz sürdüren İznikspor Pazar günü İznik ilçe stadında sezon açılışını yaptı. Sezon açılışına İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve sporseverler katıldı.

Başkan Sargın Konuşmasında ; “2015-2016 sezonunun öncelikle İznik Spor’a, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu sene aldığımız bir karar ile İznikSpor’umuzdaki oyuncular İznikli olsun dedik. İnşallah zaman içerisinde bu sayı artacak. Burada amaç İznikli gençlere sporu sevdirmek, spora yönlendirmek. Bunun yanında burada yetişecek sporcularımızı büyük kulüplere göndermek. Bu sezonun İznik Spor için bol galibiyetli, kazasız belasız geçmesini temenni ediyor, tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Ali Hamza Pehlivan yaptığı konuşmada ” İznikspor’un futbolcularının tamamının İznikli olması büyük bir ayrıcalık, inşallah İznikspor bu zorlu süreçten alnının akı ile çıkacaktır. Ben buradan tüm futbolcularımıza sakatlık geçirmeden iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum” dedi.

Kesilen Kurbanın kanını kramponlarına sürdürler

Konuşmaların ardından Dualar eşliğinde kesilen adağın kanını oyuncular, teknik heyet ve yöneticiler alınlarına ve kramponlarına sürerek sakatlık olmadan iyi bir sezon geçirmeyi dilediler. Açılış seramonisinin ardından İznikspor ve Zaferspor’un hazırlık maçından ise gol sesi çıkmadı.


Leave A Reply

Your email address will not be published.