İznikspor İyi Başladı

0

İznik ilçe stadında saat:16.00’da başlayan maçta İznikspor sahasında Orhangazi Yeniköyspor’u konuk etti. Maçın ilk yarısında her iki takımda vasat bir futbol ortaya koydu. Her iki kalecide ilk yarıda kalesine gelen hiç bir topta zorlanmadı.

Başkan Sargın Soyunma Odasına İndi

İlk yarının ardından soyunma odasına inen Belediye Başkanı Osman Sargın futbolcular moral verip kendilerine inanıp birer İznikli gibi mücadele etmelerini isteyerek doksan dakika sonunda galibiyet yemeğini birlikte yiyeceklerini söyledi.

Yeşil-Beyazlar İkinci yarıya çok daha istekli başladı. Oyunun hakimiyeti eline alan İznikspor aradığı golü bir türlü bulamayınca skoru korumak adına istemsiz olarak geri çekildiler. Maç golsüz bitecek derken İznikspor kaptanı sahneye çıktı. 87. dakikada Melih’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan Fatih ayağının içiyle topu doksan’a yolladı. Maçta başka gol olmazken İznikspor ilk iç saha maçında seyircisine üç puan hediye etti.

Protokol Tam Takım Tribündeydi

İznik İlçe stadında oynanan maça İznikspor’a destek vermek için İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Torak, Belediye Başkanı Osman Sargın, 24. Dönem Bursa Ak Parti Milletvekili ve 26. Dönem Bursa Ak Parti Milletvekili Adayı İsmail Aydın, Emniyet Müdürü Hasan Tolga Sanlı, Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Hersek, Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu ve Necati Tosun protokol tribününde yerini alarak İznikspor’a 90 dakika destek verdi. Maçın ardından İznik Belediye Başkanı Osman Sargın söz verdiği gibi İznikspor’lu futbolcular ile birlikte Köfteci Yusuf’ta galibiyet yemeği yedi.

İznikspor Sahaya; Uğur, Şaban, Ceyhan, Emre, Melih, Mustafa, Yunus, Gökhan, Ali, Fatih ve Emre Çeken onbiri ile çıktı.

İbrahim, Mehmet, Muhammed, Hasan, İsmail, Abdurrahman, Metin, Heval, Emre, Cüneyt, Mehmet ilkonbiri ile sahaya çıktı.

Maçın hakem triosu ise şu isimlerden oluştu. Ata Bayraktar, Sinan Şahin ve Enver Aydın


Leave A Reply

Your email address will not be published.