İznikspor 3’lük Attı…

0

Pazar günü Fethiye Stadında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan İznikspor aradığı golü 20. dakikada Yunus ile bularak 1-0 öne geçti. Golden 5 dakika sonra Emre Çeken rakibi ile girdiği mücadelede sakatlanarak oyuna devam edemedi. Çekişmeli geçen maçta başka gol olmazken İznikspor zorlu deplasmanda Yunus Boyrat’ın attığı gol ile 3 puanı hanesine yazdırarak yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Emre Çeken 2 Ay Yok…

Karşılaşmanın 25. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Emre Çeken’in hastanede yapılan kontrollerinde ayak tarak kemiğinin 3 yerden kırıldığı belirtildi. Emre Çeken’in en az 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Şaban’a 7 maç ceza…

Geçen hafta sahamızda oynanan 1326 Pınarbaşıspor karşılaşmasında kırmızı kartla oyun dışı kalan Şaban Demircan’a disiplin kurulu tarafından 7 maçtan men cezası verildi. Hakemin kötü yönetimi ile akıllara kazınan ve Kaptan Fatih’in arka adalesinden sakatlandığı maçın ardından Şaban’a verilen ceza sabırları taşırdı. Kaptan Fatih, Emekspor maçında formasını giyemezken, Şaban’a verilen ceza için Ankara Disiplin Kuruluna itiraz edildi.

Emekspor Hazmedemedi…

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasında galibiyeti kutlayan takımımıza Emekspor’lu oyuncular tepki gösterdi. Soyunma odası kapısını tekmeleyip küfürler savuran Emekspor’lu futbolculara güvenlik güçleri müdahale etti. Yöneticilerin de araya girmesi ile olaylar büyümeden önlendi.

İznikli Hemşerimizden Takıma Yemek…

Bursa’da Egeli Türk Mutfağı isimli restaurantın sahibi olan İznikli hemşerimiz Tamer Ege, İznikspor’un aldığı galibiyet sonrası takımı restaurant’ta ağırlayarak yemek verdi.

Ülker; Eksiklere Rağmen 3 Puan Almayı Bildik…

İznikspor Teknik sorumlusu Yunus Emre Ülker maç sonunda yaptığı açıklamada; “eksik futbolcularımıza rağmen iyi bir maç çıkardık ve 3 puan almasını bildik. Bu maçta Kaptan Fatih ve Şaban takımdaki yerlerini alamazken Emre Çeken ise sadece 25 dakika sahada kaldı. Fakat, sakat ve cezalı arkadaşlarımızın yerine oynayan genç futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini yaparak bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmemizi sağladı. 4 hafta sonunda topladığımız 10 puanla lider durumdayız. Bulunduğumuz liderlik koltuğunda büyük emekleri olan yöneticilerimize ve bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Osman Sargın’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.