İznikspor Lider Yeniceyi Farklı Mağlup Etti…

0

Pazar günü İznik İlçe stadında saat:15.00’da oynanan karşılaşmada İznikspor saha ve seyirci avantajı ile maça hızlı ve daha istekli başlayan taraftı. Maçın ilk dakikalarında kaptan Fatih ile yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyen temsilcimiz 35. dakikada Zafer’in güzel golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda hiçbir varlık gösteremeyen Yenicespor ilk yarıyı böyle bitirmek istese de ilk golün sahibi Zafer yeniden sahaya çıkarak 42. dakikada İznikspor’u 2-0 öne geçiren golü attı. Ceza sahası içinde kaleye sırtı dönük olarak topla buluşan Zafer, üç kişinin arasından çıkarak güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve ilk yarı temsilcimizin iki farklı üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci kırkbeş dakikada oyunun seyri tamamen değişerek Yenicespor lehine döndü. Üst üste yaptığı ataklarla İznikspor kalesini yoklayan Yenice aradığı golü 50. dakikada oyuna sonradan giren Erdal ile buldu. Skorun 2-1 olmasının ardından maç sertleşti. iki takım oyuncuları da hakemin verdiği tüm kararlara itiraz etti. 65. dakikada hakemin faul kararını beğenmeyen Burak topu yere vurunca sarı kart gördü. Kart sonrası itirazlarına devam eden Burak kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Eksik rakibi karşısında oyunu tutmaya çalışan İznikspor aradığı üçüncü golü 90. dakikada genç oyuncusu Mustafa Kara ile buldu. Kaleciye atılan geri pasta araya giren Mustafa Kara kaleciyi de çalımlayıp topu boş kaleye yuvarlayarak takımını 3-1 öne geçirdi. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca İznikspor lider Yenicespor’u İnegöl’e eli boş gönderdi.
Taraftarlar Yine Mükemmeldi….
Geçtiğimiz hafta Emekspor maçında şov yapan tribünler bu hafta da takımlarını desteklemek için yerlerini aldılar. Maçın ilk dakikasından itibaren desteklerini sürdüren taraftarlar maç sonunda da İznikspor’lu futbolcuları tribüne çağırıp üçlü çektirdi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.