İznikspor Çok Farklı 12-1

0

Süper Amatör Lig A Gurubu karşılaşmasında evinde Pınarbaşıspor’u ağırlayan İznikspor 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Pınarbaşıspor’u 12-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek zorlu Yenişehir maçı öncesi moral buldu.

Cumartesi günü Saat:15.00’da İznik ilçe stadındaki karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. Pınarbaşıspor 20.dakikada serbest vuruştan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golün hemen ardından futbol sahalarında az rastlanan bir gol atıldı. Rakip Pınarbaşı serbest vuruştan attığı gol sonrası gole sevinen tüm futbolcular hep birlikte kulübeye koştu. Rakip sahada futbolcu kalmayınca İznikspor santrayı yaparak hemen oyunu başlattı. Ali Çakın da boş kaleye topu gönderip skora eşitlik getirdi.

Bu golün ardından oyunun hakimiyeti ele alan İznikspor 25. Dakikada Şaban, 28. Dakikada Ali Çakın, 35. Dakikada Semih, 40. Dakikada Fatih ve 43. Dakikada Osman’ın attığı goller ile ilk yarıyı 6-1 önde kapattı.

İkinci yarıda da güzel oyununu devam ettiren İznikspor 55. Dakikada Mustafa Kara, 57.Dakikada Şaban, 65. Dakikada Semih, 70.Dakikada Ceyhan, 80. Dakikada Ali Cengiz ve 88.Dakikada Burak Fıçıcının attığı goller ile Pınarbaşı Spor’u 12-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Haftaya deplasmanda lig lideri Yenişehirspor ile karşılaşacak olan İznikspor’da kara bulutlar dağılırken güzel oyun ve farklı alınan galibiyet sonrası takımda yüzler yeniden gülmeye başladı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.