İznikspor’dan Muhteşem Geri Dönüş…

0

Orhangazi stadında oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğinde her iki takımda rakip kaleye gitmekte zorlandı. Zaferspor 24. Dakikada bulduğu ilk pozisyonda kaptan Evren ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka gol olmazken ilk yarı Zaferspor’un üstünlüğü ile noktalandı.

Maçın ikinci devresine hızlı başlayan İznikspor üst üste geliştirdiği ataklarda bir türlü topu fileler ile buluşturamadı. Maçın 64.dakikasında yan hakem İznikspor lehine bayrak kaldırdı. Orta Hakem Aziz Sonat yardımcısının kararına uymayarak topu Zaferspor’a verdi. İzniksporlu futbolcular hakeme itiraz ederken Zaferspor topu oyuna hızlı soktu. Tek pasla ceza sahasına giren Zaferspor’da Erdem takımı adına ikinci golü kaydetti.

İki farklı önde olmanın rahatlığı ile Zaferspor geriye yaslandı, tribünlerde takıma uyup türküler söylemeye başlayınca Yeşil-Beyazlar Zaferspor kalesi önünde etkili olmaya başladı. 78.dakikada köşe vuruşunda arka direkte topla buluşan Tugay topu filelere göndererek skoru 2-1’e yaptı.

Golün ardından oyunu rakip sahaya yıkan İznikspor son vuruşları yapamadı. Maçın 88.dakikasında ceza sahasına yapılan ortada hava topuna çıkan Emre’ye yapılan harekete düdük çalan hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltı atışını kullanan Melih topu ve kaleciye ayrı köşelere yolladı.2-2

Maçta beraberliği yakalayan İznikspor galibiyet golü için tüm hatları ile rakip kaleye yüklendi. Maçın son dakikalarında zaman geçirmek isteyen Zaferspor’da bir futbolcu sakatlanarak yere yattı. İznikspor’lu Şaban rakip futbolcunun tedavisi için kendi kalesine yakın taraftan topu dışarı attı. Futbolcunun tedavisinin ardından topu oyuna sokan Zaferspor’lu futbolcular topu İznikspor’a vermeyip kaleye doğru atak yapınca saha bir anda karıştı. Sahaya giren teknik heyet futbolcuları sakinleştirirken uzatmaları oynatan hakem maçın bitiş düdüğünü çaldı. Maç olaysız bir şekilde sona erdi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.