İznikli Besicilere Sığır Dağıtıldı

0

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde yer alan Or-Köy Şubesi tarafından Bursa Orman İşletme Müdürlüğü’nce 6 haneye 17’şer bin liralık kredi verildi. Verilen krediler ile ailelerin 12 adet smental cinsi süt sığırı almaları sağlandı.

Hacıosman Mahallesi’nde düzenlenen teslim törenine İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın,Bursa Orman Bölge Müdür Yrd. Hasan Bozan,Şube Müdürü Özlem Yıkıcı, Bursa Orman İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı, Orman Mühendisi Ersin Yıldız ve İşletme Şefleri Hakan Dönmez ve İlhan Yazgan’ın yanı sıra Hacıosman Mahalle Muhtarı Hasan Aytaş ve mahalleliler katıldı.

Düzenlenen törende hak sahiplerine sertifikaları verildi. Yapılan tören ile ilgili açıklama yapan İznik Belediye Başkan Osman Sargın “Devletimiz her alanda kırsalın kalkınmasına destek veriyor.Gerek yerel yönetimlerimiz ve gerek hükümetimizin destekleri ile tarım ve hayvancılık her geçen gün hak ettiği değere kavuşuyor.Bugün de burada yapmış olduğumuz tören ile bunu görüyoruz.Hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Leave A Reply

Your email address will not be published.