İznik Mobil Eğitimle Tanışıyor

0

Büyükşehir Belediyesi’nin ev hanımlarına bilgisayar kullanmayı öğretmek için başlattığı “Bursa Mobil Eğitim Projesi” (BUMEP) yetkililerinden Mobil Eğitimler Genel Sorumlusu Betül Şenlik, Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürlüğü Memuru İsmail Gökçe, Mobil Eğitimler Sorumlusu Salih Elçi ve Mobil Eğitimler Eğitim Planlayıcısı Canan Kabakçı ile İznik Belediye Başkanı Osman Sargın başkanlık makamında bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Meslek edindirme kurslarıyla binlerce vatandaşlara yeni ufuklar açan Bursa Büyükşehir Belediyesi, önemli bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı Bursa Mobil Eğitim Projesi’nin (BUMEP) ile 17 ilçe de ücretsiz eğitim vermeye devam ediyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da “22 Haziran 2015 tarihinde başlayacak olan eğitimler 6 hafta sürecek. Ücretsiz ve 16 yaş üstü bayanların katılabileceği eğitimler katılımlara göre her mahallede yapılacak. Bilinçli Anneler ve Gelecek Nesillerin mimarları sevgili anneler. BUMEP eğitimleri ile hanımlarımız mesleki bir hayat merdiveninin ilk basamaklarına adım atmış, aynı zamanda teknoloji çağında geleceğimizin mimarları olan çocuklarımızla iletişim kurmuş olacaklardır.Toplumun en önemli yapı taşı olan aile kurumunu ayakta tutan hanımlarımız ve gelecekte bu görevi üstlenecek olan genç kızlarımızın ayaklarına kadar bu hizmeti getirerek yaptığımız tek şey, hakkınız olan değerlerden birini size teslim etmektir. Siz seçkin hanımlarımızın bu eğitime katılımlarını bekliyoruz. İlçemiz Kadınlarına Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında böyle bir hizmeti sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ediyorum. ” dedi.

İznik’te tanıtımlarını yapmaya başlayan BUMEP yetkilileri 22 Haziran 2015 tarihinde Eğitimlere başlanacağını bildirdiler.Afyon masaj salonu mutlu son

Leave A Reply

Your email address will not be published.