İznik Halkı ve Esnaf Burak İçin Seferber Oldu

0

İznik’te geçtiğimiz ay trafik kazasında yaralanan ve tedavi masrafları için 50 bin liraya ihtiyacı olan genç Burak için Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve CHP İlçe Başkanı Ayan Özer esnafı tek tek gezerek tedavi masrafları için yardım talep etti.

Alınan bilgiye göre, 19 Mayıs’ta çevre yolu üzerinde motosiklet ile iş makinesinin çarpışması sonucu olay yerinde ayağından yaralanan Burak Can Güçük’ün (18) ayağı kaval kemiğinden kırıldı. O günden beri özel bir hastanede tedavi gören Güçük’ün ayağı kurtarılamayarak diz kapağının altından kesildi.

Tedavi masrafları için acil olarak 50 bin liraya ihtiyacı olan Burak’ın arkadaşları da bu parayı toplamak için sosyal medya üzerinden kampanya başlattı.İznik’te bir bankada açılan hesapta iki günde 18 bin lira para toplanırken bugün de İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve CHP İlçe Başkanı Ayan Özer esnafı gezerek Burak’ın perşembe günü ödenmesi gereken tedavi masrafı için yardım talebinde bulundu.

İlçedeki esnafı tek tek gezen Kaymakam Pehlivan, Başkan Sargın ve heyet yardım kampanyası için girdiği bir esnafta duyarlı bir vatandaşla karşılaştı. Cebinden çıkardığı paraları yardım etmek istediğini belirterek destek için heyete verdi. Gün boyu esnafı gezerek yardım toplayan Pehlivan ve Sargın ile beraberindekiler, yardım yapmak isteyen esnafa banka bilgilerini vererek ilgili hesaba yatırmalarını istedi.

İlçe esnafı ve vatandaşlar bu gibi birliktelikleri çok özlediklerini belirterek göstermiş oldukları duyarlılık için heyeti kutladılar.



Leave A Reply

Your email address will not be published.