İznik Demokrasi Nöbetinde…

0

Askerin yaptığı darbe girişiminin ardından Emniyet Müdürlüğü binasına akın eden vatandaşlar sabaha kadar emniyet binasının önünde demokrasi nöbeti tuttu. Ellerine Türk bayrağı alan 7-70’e herkes demokrasi nöbetine iştirak etti.

Dörtyolda toplanan ve darbecilere karşı slogan atan gruba tepki gösteren bir vatandaş linç edilmekten son anda kurtarıldı. Bankaların ATM’lerinin önlerinde ise para çekmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. İznik Belediyesinin Emniyet binasının önüne kurduğu projeksiyon dan an ve an olaylar takip edildi. Saatler gece 01.30’u gösterdiğinde ise Ayasofya Orhan Camii’nden ezan sesleri yükseldi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın” Her şey Güvenlik altına alınıncaya kadar Birlikte El ele, Omuz omuza, mücadelemiz devam edecektir” dedi.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ise “Değerli hemşerilerim Bursa Alay Komutanlığından bilgi geldi. Bursa Alay Komutanlığı olarak bütün İlçe teşkilatları ile birlikte Devletinin ve Milletinin yanındadır diye mesaj geldi ” diyerek İznik halkına birlik beraberlik çağrısında bulundu.

BAŞKAN SARGIN; BU AKŞAM TÜRK BAYRAKLARI İLE DÖRTYOLDAYIZ

Başta İznikli Hemşerilerim olmak üzere Ellerinde Türk Bayrakları ve Yürekleri ile sokaklara çıkıp Milli İradeye sahip çıkan asil Milletimize Minnet ve Şükranlarımı sunuyorum. Bu Akşam Demokrasimize, Birlik ve Beraberliğimize Sahip Çıkmak İçin Tüm Hemşehrilerimizi Türk Bayrağımız ile birlikte İznik Dörtyol Meydanına Davet Ediyoruz.


Leave A Reply

Your email address will not be published.