İznik’te Tarihi Hezimet…

0

Süper Amatör Lig A gurubunun 7. haftasında İznikspor evinde ağırladığı Elmasbahçe’den 5 gol yiyerek tarihi bir hezimet yaşadı.

Yazdan kalma güzel bir havada oynanan karşılaşmada ilk posizyonu İznikspor Ali Çakın ile yakalasada gole çeviremedi. Bu posizyonun hemen ardından Kalecinin uzun degajında topla buluşan Resul kalecinin önde olduğu posizyonda topu kafa ile aşırtarak ağlara gönderdi.

Yediği golün ardından oyundan kopan İznikspor ilk golün şokunu atlatamadan Elmasbahçe 25. Dakikada Ahmet Sefa’nın golü ile skoru 2-0 yaptı.

Ataklarını sıklaştıran Elmasbahçe sağlı sollu ataklarla defansı adeta bunalttı. 28. Dakikada
Sol çaprazdan gelen ortada top ceza sahasında Semih’in eline çarpınca hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen günün etkili ismi Mehmet topu ağlara göndererek farkı 3’e çıkardı.

İlk yarı bu skorla bitecek derken 45. Dakikada yeniden sahneye çıkan Mehmet kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü ağlara gönderdi. Maçın ilk yarısı Elmasbahçe’nin 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya moralsiz çıkan İznikspor farkı azaltmak için mücadele etsede rakip Elmasbahçe buna izin vermedi. Maçın etkili ismi Mehmet 65. Dakikada karambolde önünde bulduğu topta 3. Golünü atıp Hat Trick yaparak Elmasbahçe’yi 5-0 öne geçirdi.

Bu golün ardından Elmasbahçe sporlu Mehmet’in İznikspor kalecisine yönelik yaptığı hareketin ardından saha bir anda karıştı. İzniksporlu futbolcular Mehmet’in üzerine yürüdü. Maçta 3 gol atmasına rağmen yaptığı terbiyesizlik taraftarı ve futbolcuları çileden çıkardı. Bu dakikadan sonra yedek kulübesine gelerek hocasından kendisini çıkarması isteyerek oyuna devam etmedi. Yedek kulübesinde de çirkin hareketlerine devam eden Mehmet daha sonra soyunma odasına gönderildi. Bu olayların ardından şeref tribününde oturan yöneticilerde kısa bir süre birbirleri ile tartışma yaşadı.

Maçın 80. Dakikasında Melih çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kalarak cezalı duruma düştü. Taraftarlar ve İznikspor teknik heyeti yardımcı hakemlerin verdiği ve vermediği kararlar nedeni ile maçın orta hakemine uzun süre itiraz ettiler.

Maçta başka gol olmayınca Elmasbahçe İznik’ten 5 gollü galibiyetle ayrıldı.

İznikspor önümüzdeki hafta Gürsu Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak

Leave A Reply

Your email address will not be published.