İsmail Aydın Anneler Gününü Unutmadı

0

Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Anneler Gününü unutmadı. Anneler günü nedeni ile bir açıklama yayınlanan İsmail Aydın, Ak Parti iktidarı döneminde Cumhuriyet Döneminde olmadığı kadar kadına önem verildiğini belirterek, peygamber efendimizin de dediği gibi Cennet Annelerin ayakları altındadır. Biz iktidar olarak kadınlarımız için bir çok yeni düzenleme yaptık. Kadın Girişimcilerimiz için Kosgeb vasıtası ile özel krediler ve desteklemelerin yanı sıra, eğitim yardımlarını da bizzat annelere teslim ederek, kadına verdiğimiz önemi ortaya koymuş durumdayız diye konuştu. Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen ve yeri doldurulamayan; Cennetin, ayakları altına serildiği Annelerimizin ve Cennete giden yolu onların rızasına bağlayan yüce bir dinin mensupları olarak her günümüzü anneler günü gibi bilerek yaşamak, yaşam rehberimiz olmalıdır.

Kadınlara karşı şiddetin arttığı günümüzde gelenek, görenek ve milli-manevi değerlerimizin yaşatılmasında, çocuklarımızın iyi bir aile eğitimi alarak geleceğe hazırlanmasında başrolü oynayan Annelerimize karşı daha sağduyulu olmak ve bu ortamı sağlamak hepimizin görevi olmalıdır.

Bu duygularla sevgi ve fedakârlık abidesi, gelecek kuşaklarımızın mimarları tüm annelerimizin ve anne adaylarının anneler gününü yürekten duygularla kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Leave A Reply

Your email address will not be published.