HUZUREVİNE YAŞLILAR AİLELERİ İLE BİRLİKTE KALACAK

0

Selçuk Mahallesi Üyecik Mevkii Prof. Dr. Işık Kara Sokakta yapımına başlanan İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi inşaatında çalışmalarda sona yaklaşıldı. İznik Belediyesi başkanlık makamında bir araya gelen Başkan Osman Sargın ve hayırsever iş adamı Yahya Şükrü Gürün’den bir müjde daha geldi. Geçtiğimiz Ağustos ayında temeli atılan İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi gerek inşası ve gerekse de bünyesinde barındıracağı hizmetleriyle gölgenin örnek huzur evi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ilçemizde bakıma muhtaç olarak yaşayan yaşlı ailelerin birlikte konaklayabileceği bir alan ihtiyacı olduğunu ve huzur evine böyle bir yerin inşa edilmesi gerektiği talebini hayırsever iş adamı Yahya Şükrü Gürün’e iletmesi üzerine işadamı 6 aileyi barındıracak bir yeri daha yapma sözü verdi.

İznik Belediyesi başkanlık makamında İmar İşleri Müdürlüğü yetkilileri ve hayırsever iş adamı Yahya Şükrü Gürün ile proje üzerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Osman Sargın gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Hayırsever iş adamı Yahya Şükrü Gürün ise Başkan Sargın’a yaptığı açıklamasında “Öncelikle bu yapının bizler ne kadar maddi imkânını sağlasak da sizlere çok teşekkür ediyorum. Çünkü önemli bir bölgeden, çok değerli bir yeri sizler tahsis ettiniz. İznik Belediyesi sizin önderliğinizde birçok desteği ve manevi yardımlarınız ile elinizi taşın altına koydunuz. Bende sizleri kırmayarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı da düşünerek bu yeri inşa edeceğim. Allah nasip ederse de Mayıs ayına kadar bitirecek şekilde çalışacağız” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.