Hakem Buz Gibi Golümüzü Vermedi..

0

Bölgesel Amatör Lige yükselme Play-Off grup maçlarının ikinci haftasında İznikspor ile Gürsuspor Yenişehir ilçe stadında karşı karşıya geldi gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmaya Hakemin iptal etiği gol damga vurdu. Daha maçın 5. Dakikasında tertemiz golü iptal eden orta hakem tüm gardımızı düşürdü. Gol düellosunda Gürsuspor 85.dakikada Burhan’ın golü ile 3-2 kazandı.

Yenişehir ilçe stadında saat 16.00 başlayan karşılaşmada İznikspor taraftarları tribünleri hınca hınç doldurdu. Seyirci avantajı ile maça hızlı başlayan İznikspor 5.dakikada Zafer ile golü de buldu fakat maçın orta hakemi Hasan Kaçar golü vermedi. Orta sahadan atılan topta Zafer rakibi çalımlayarak kaleci ile karşı karşıya kaldı topu ağlara gönderen Zafer asker selamı verip sevinirken hakem düdük çalarak rakibe faul yaptığı gerekçesi ile golü iptal etti. Rakibini geçtikten sonra yaklaşık 30 metre top sürdükten sonra gol olan pozisyona hakemin düdük çalması İznikspor taraftarını ve yedek kulübesini isyan ettirdi. Yapılan itirazlar bir sonuç vermedi.

Maçın 10. Dakikasında Semih onsekizin dışından vurduğu güzel şutla Gürsuspor’u 1-0 öne geçirdi. Verilmeyen golün ardından birde kalesinde gol gören İznikspor çabuk toparlanarak 20. Dakikada Emre’nin golü ile eşitliği sağladı.1-1. İlk yarının sonucunu ise 32. Dakikada Halil belirledi. Uzaktan vurduğu şutla Gürsuspor soyunma odasına 2-1 üstünlükle gitti.

İlk yarıda rakibi ile hava topunda çarpışan İznikspor’lu Samet’in burnunda kırık olduğu tespit edilirken Samet’in yerine ikinci yarıya Hakan ile başladık. İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf İznikspor oldu. 50. Dakikada Ali araya topta kaleci ile karşı karşıya kaldı plaseyi de yapan Ali’nin şutuna direk izin vermedi. 63. Dakikada arka direkte topla buluşan Ali bu kez topu filelere göndererek skoru eşitledi.2-2

Seyirci desteğini de arkasına alan ve galibiyeti isteyen İznikspor uzun toplarla oyunu rakip sahaya yıkarak galibiyet golü için bastırdı. 85. Dakikada taç atışını hızlı kullanan Gürsuspor sağ çaprazda Burhan’ı topla buluşturdu ceza sahasına giren Burhan attığı gol ile maçın skorunu tayin etti.3-2.

İznikspor Pazar günü Hamitlerspor ile karşılaşacak. Bu maçı alırsak Play-Off’a tutunacağız. Aksini düşünmek bile istemiyoruz.


Leave A Reply

Your email address will not be published.