Hain Saldırıda Yaralanan Yiğidimiz Baba Ocağında…

0

İznik’te uzun yıllardır erkek berberi olarak çalışan Cemil Şimşek’in oğlu Yusufcan Şimşek Hakkaride sınır karakolunda vatani görevini yapıyordu. 2 Temmuz Pazar günü Hakkari Şemdilli’de çıkan çatışmada Hain teröristler Mehmetçiğe havan topu ile saldırdı. Atılan havan mermisi İznikli koçyiğit Yusufcan Şimşek’in bulunduğu bölgeye düştü. Havan topundan etrafa saçılan şarapnel parçaları ile sağ kolundan yaralanan Yusufcan Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yusufcan Şimşek (20), Hakkari Devlet Hastanesinde ki tedavisinin ardından taburcu edildi. Bugün Hakkari’den THY uçağı ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına saat 19.00’da inen Gazi asker Şimşek’i babası Cemil Şimşek ve yakınları karşıladı. Karayolu ile İznik’e gelen Mehmetçik için Protokol üyeleri tarafından Çakırca’da bir karşılama töreni düzenlendi.

Piyade Topçu Er Yusufcan Şimşek,’in babası Cemil Şimşek “ haberi alınca dünyamız yıkıldı ama çok şükür oğlum sağ salim evimize döndü. Oğluma düzenlenen bu karşılama töreni için başta Belediye Başkanımız Osman Sargın ve Binbaşı Fırat Toprak’a, Emniyet Müdürümüz Bedri Yaman ve Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Hersek ile katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Askerliğinin bitmesine bir ay kaldığı öğrenilen Yusufcan’ın tedavisine İznik’te devam edileceği öğrenildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.