Gökbulut’tan Trafo Merkezi Müjdesi…

0

İznik’e 20 dönüm üzerine trafo merkezi kurulacağını müjdeleyen başkan Gökbulut “ 20 dönümlük bir alan üzerine kurulacak trafo merkezi ile İznik enerji bakımından artık Yenişehir ve Orhangazi’ye bağlı kalmayacak. Yapılacak bu santral ile vatandaşlarımız kaliteli ve kesintisiz olarak enerji kullanabilecek ve diğer ilçelere bağımlılığı da ortadan kalkmış olacak” dedi.

Göl sahil projesi ile ilgili de açıklama yapan Gökbulut “ Önümüzdeki yaz ayında bitmesi gereken sahil projesinin mevcut hali ile bitmesi çok zor gözüküyordu vatandaşlarımızın ve İznik’e gelecek gerek yerli gerekse yabancı turistlerin mağdur olmamaları için yapmış olduğumuz istişareler sonucunda peyzaj çalışmasının ikinci plana bırakılarak önceliğin kaldırım ve yollara verilerek göl sahil yolunun yaya ve araç trafiğine bir an önce açılmasını istedik. Yapılan çalışmalarda şuan bu şekilde yürütülüyor, Sahil peyzaj çalışması ise kaldırım ve yolun tamamlanmasının ardından başlayacak” dedi.

İznik Devlet Hastanesindeki doktor eksiği ile de var güçleri ile mücadele ettiklerini belirten Gökbulut “ Hastanemize genel cerrah doktorumuz geldi, diğer branşlar içinde girişimlerimizi yaptık en kısa zamanda doktor eksiğimizi tamamlayacağımızı umuyorum, Boyalıca’daki 112 Ambulans noktası il sağlık müdürlüğü tarafından merkeze çekilecekti geçtiğimiz gün Bursa’ya giderek görüşmeler yaptık 112 ambulans haftanın 2 günü Boyalıca’da 5 günü ise İznik merkezde olacak şekilde yeni bir düzenleme yapıldı. Zeytin Kooperatifi önünde yürütülen yağmur atık suyu ve kanalizyon çalışmaları ise bu ay sonuna kadar tamamlanacak. Dırazali Mahallemizin yolu asfalt yapılıyordu ve bu yol bitirilmeden yarım bırakıldı derhal müdahale ettik ve yol kaldığı yerden yeniden başlayarak sıcak asfalt çalışması tamamlandı, katkılarından dolayı Büyükşehir belediye başkanımız Alinur Aktaş’a, Genel sekreterimiz İsmail Yılmaz’a teşekkür ederiz” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.