Feci Kazada Fırın Ustalığı Yapan Temel Akçay Hayatını Kaybetti.

0

İznik-Boyalıca yolu arasında bu sabah meydana gelen trafik kazasında, şerit ihlali yaptığı öne sürülen TIR, karşı yönden gelen otomobile çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü araç içinde sıkışıp öldü. Hayatını kaybeden Temel Akçay’ın İznik’te bir fırında ustalık yaptığı öğrenildi.

Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında Orhangazi- İznik karayolu Keramet Mahallesi yakınlarında meydana geldi. 42 yaşındaki Murat Bıçakçı yönetimindeki 67 NL 720 plakalı TIR, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı iddia edilen Temel Akçay (55) yönetimindeki 16 RCL 27 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada her iki araçra yoldan çıkarak zeytinliğe devrildi. Otomobil içerisinde sıkışan Temel Akçay için olay yerine İtfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Araçta sıkışan sürücüye müdahale eden sağlık ekipleri sürücü Temel Akçay‘ın öldüğünü tespit etti. Yaralı kamyon sürücüsü Murat Bıçakçı ise ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Akçay ise itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılıp hastane morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.


Leave A Reply

Your email address will not be published.